GRUPO PLAZA

DESPRÉS DE SIS MESOS DE TANCAMENT

'El Mètode Grönholm' y Dani Miquel inicien la temporada de la Sala L'Horta

29/09/2020 - 

VALÈNCIA. La Sala L’Horta, centre cultural gestionat per L’Horta Teatre, reprendrà la seua activitat aquest cap de setmana després de sis mesos de tancament temporal a causa de la crisi sanitària de la Covid-19. “Iniciem una temporada diferent de les altres, però amb il·lusió i amb ganes d’aportar normalitat a les nostres vides”, apunta Alfred Picó, director d’aquest espai cultural amb 25 anys de trajectòria com centre de referència en la difusió i producció d’arts escèniques dirigides al públic familiar i als xiquets i xiquetes de totes les edats, des de nadons fins a alumnes de Batxillerat.

La Sala L’Horta alçarà el teló el dissabte 3 d’octubre amb El Mètode Grönholm, un dels grans èxits de la cartellera teatral dels últims anys. Aquesta divertida sàtira sobre els processos de selecció de personal a les empreses està protagonitzada per un repartiment de luxe: Rebeca Valls, Jordi Ballester, Ferran Gadea i Diego Braguinsky.  Guanyadora d’un Premi Max 2005, El Mètode Grönholm forma part de la programació especial del XXV aniversari de la sala, que va haver de cancel·lar-se la primavera passada a causa de la pandèmia.

L’endemà, el diumenge  4 d’octubre, l’espai cultural situat en la pedania valenciana Castellar-Oliveral celebrarà la seua tradicional festa d’inici de temporada amb l’estrena absoluta de Desfem, l’últim espectacle de teatre i música creat pel dolçainer i cantautor valencià Dani Miquel. Un muntatge divertit i didàctic que té com a objectiu conscienciar a majors i xicotets sobre la necessitat de cuidar del medi ambient amb gestos senzills i quotidians. A través de les cançons de l’espectacle, de la mà de Dani Miquel i MA·ME·MI·MO·MÚSICS, coneixerem al monstre Crivet i els espectadors aprendran què és l’economia circular, per què és tan important el reciclatge i a què contenidor hem de portar cada tipus de residu.

Una sala segura i completament remodelada

El públic trobarà la Sala l'Horta completament remodelada, després de la intervenció integral que s'ha dut a terme durant l'estiu per millorar la comoditat dels espectadors. "Perquè la visibilitat siga òptima, hem baixat l'altura de l'escenari i hem construït una rampa per a les butaques, a més d'altres millores no visibles, que faran d'aquest un espai càlid ideal per al fet escènic", apunta Alfred Picó, director de Sala l'Horta.

Les funcions de la nova temporada aplicaran un estricte protocol anti-Covid que segueix totes les recomanacions de les autoritats per a la celebració d’esdeveniments culturals segurs. “Hem implementat totes les mesures de seguretat que marca la normativa actual, perquè els espectadors tinguen la màxima tranquil·litat i puguen gaudir d’una experiència teatral plena i satisfactòria. Les mesures inclouen la reducció de l’aforament i la desinfecció freqüent de butaques i zones comunes”, explica Alfred Picó.

Noticias relacionadas

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email


Quiero suscribirme