GRUPO PLAZA

Divulgar la col·lecció

El Museu de Belles Arts de València ofereix visites guiades gratuïtes 

Les visites no requereixen reserva prèvia, són gratuïtes i comencen a les 11.30 hores els dies dimarts i dimecres

3/07/2019 - 

VALÈNCIA. El Museu de Belles Arts de València ofereix visites guiades per a públic adult per la col·lecció permanent tots els dimarts i dimecres durant els mesos de juliol i agost.

La visita comença a les 11.30 hores, és gratuïta i no requereix cita prèvia, tot i que cal estar al vestíbul principal del museu 15 minuts abans que s’inicie l’activitat.

Durant una hora els visitants coneixeran la col·lecció permanent d’aquest museu conegut per la importància dels seus retaules gòtics dels segles XIV i XV.

La visita comença precisament a la sala dels retaules, on cal fer una parada a obligada en obres com el retaule de Fra Bonifaci Ferrer, de Gherardo Starnina, un refinat exemple de l’empremta deixada pel pintor italià a València, i el retaule de la Santa Creu, obra de Miquel Alcanyís, amb un interessant programa iconogràfic. També s’hi contempla la influència flamenca a través d’autors com Jacomart o Reixach i es completa el recorregut per la planta baixa per les obres de Joan de Joanes, El Greco o els Ribalta.

De la primera planta, en la qual es troba la pintura del segle XVII, XVIII i principi del XlX, es destaquen pintors com ara Ribera, Velázquez, Lucca Giordano, Vergara i Goya.

El recorregut continua per l’edifici claustral, on recentment s’han reobert al públic les sales que alberguen l’obra dels artistes que, junt amb Sorolla, van renovar el panorama artístic de final del XIX i principi del XX. En aquestes sales es mostren els quadres més representatius de Pinazo, Muñoz Degrain, Agrasot, Antoni Fillol, Joaquim Sorolla, Cecili Pla i els germans Benlliure.

Noticias relacionadas

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email


Quiero suscribirme

Acceso accionistas

 


Accionistas