X AVISO DE COOKIES: Este sitio web hace uso de cookies con la finalidad de recopilar datos estadísticos anónimos de uso de la web, así como la mejora del funcionamiento y personalización de la experiencia de navegación del usuario. Aceptar Más información
GRUPO PLAZA

el 7 de juny

El Museu Valencià d'Etnologia grava en directe i amb RNE el programa musical 'La Riproposta'

El programa compta amb la presència i actuació de Vanesa Muela i Pep Gimeno 'Botifarra' 

6/06/2018 - 

VALÈNCIA (VP/EP). El Museu Valencià d’Etnologia, que depèn de l'àrea de Cultura de la Diputació de València, grava aquest dijous 7 de juny en directe el programa La Riproposta de Ràdio Nacional d'Espanya. Amb motiu de la celebració del Festival Etnomusic Primavera 2018, la presentadora Yolanda Criado es trasllada als patis del Centre Cultural la Beneficència per a realitzar una entrevista als artistes Vanesa Muela i Pep Gimeno 'Botifarra', els qui també oferiran un xicotet concert.

El programa comença a les 18:00 i l'entrada és lliure fins a completar l'aforament. A les 20:15 tindrà lloc el concert de Odaiko i Vanesa Muela en el marc del Festival Etnomusic, per al qual sí que és necessari comptar amb entrada.

La Riproposta s'emet els dissabtes en Ràdio Clàssica de RNE i és un programa que aposta per la difusió de la música de tradició oral, posant en valor la varietat de músiques folklòriques. Aquest objectiu ho tracten d'aconseguir de dues formes: programant les músiques que escoltaven els més majors i mostrant la música que es fa avui dia i que és interpretada en les sales de concerts a través de grups que, inspirats en la tradició, fan més comprensibles les músiques folklòriques al públic contemporani.

El Festival Etnomusic Primavera 2018 es compon de set concerts que es realitzen els dijous a les 20:15 en els patis del Museu Valencià d’Etnologia. El dijous 7 de juny el museu acollirà el concert de Vanesa Muela i Odaiko, i el pròxim 14 de juny conclourà el festival amb l'actuació de Raúl Rodriguez. 


Noticias relacionadas

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email