GRUPO PLAZA

La presentació d’instàncies conclourà el 22 de desembre

El Palau convoca borses de treball de contrabaix, clavecí i orgue per a l'Orquestra de València

Tota la informació per a accedir a estes borses pot ser consultada en a la web del Palau de la Música, en l’apartat d’Ocupació Pública

26/11/2022 - 

VALÈNCIA. El Palau de la Música ha convocat i ja estan publicades tres noves borses de treball per a l’Orquestra de València, en concret per als instruments de contrabaix, clavecí i orgue, la presentació d’instàncies dels quals conclourà el 22 de desembre d’enguany. Així ho ha anunciat la presidenta del Palau, Gloria Tello, que ha incidit en el fet que “estem revertint en els últims set anys les vacants que patia l’Orquestra de València, perquè la considerem el nostre principal referent i volem garantir que gaudisca d’una plantilla òptima”.  

En este sentit, Tello ha recordat que al llarg d’este 2022 s’han incorporat dos violinistes; que s’han ocupat borses de trompa, trompeta i viola;  que estan pendents de la prova les borses de bombardí, tuba, saxofon i piano-celesta, i que s'ha contractat tres professors, de trompa, trompeta i trombó, de manera interina. Per part seua, el director del Palau, Vicent Ros, ha destacat que seguix a bon ritme el procés d’ocupació pública de l'Orquestra de València, que ja compta amb una plantilla de 86 membres, i que “cal valorar este fet, ja que poques formacions simfòniques espanyoles disposen d’eixe nombre de professores i professors en les seues plantilles”.

Noticias relacionadas

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email


Quiero suscribirme