GRUPO PLAZA

el 19 d'octubre en Albatexas Cinemes

El premiat documental valencià 'Five days to dance' es torna a projectar este octubre

11/10/2017 - 

VALÈNCIA. Five days to dance plateja la possibilitat de canviar el món en cinc dies a través d'una experiència de dansa comunitària a un col·legi de Sant Sebastià. El documental llança una crítica als fonaments del sistema educatiu i els rols socials amb la dansa com a fil conductor, amb un missatge "esperançador": "podem avançar malgrat que el món ens paralitza". 

En aquesta ocasió, Five days to dance, tornarà a la cartellera valenciana en Albatexas Cinemes el dijous 19 d'octubre a les 20:00 hores, amb presència dels seus directors Rafa Molés i Pepe Andreu, que participaran en el col·loqui posterir a la projecció de la pel·lícula. També hi haurà tres projeccions més el dijous 2, 16 i 30 de novembre. El film va ser el segon documental més vist a cinemes d'Espanya. 


Noticias relacionadas

ATRACÓN DE PANTALLAS

Documentando a Britney Spears: Ascenso, caída y renacimiento de la estrella del pop

Por  - 

Dos documentales (Controlling Britney Spears y Britney vs Spears), estrenados en Estados Unidos con cuatro días de diferencia, rivalizan por acaparar el interés sobre el movimiento #FreeBritney que acompaña a la cantante durante su lucha judicial por dejar de ser fiscalizada y explotada por su padre. A falta de saber la ventana de distribución en España del primero, por ahora se puede ver el segundo a través de Netflix

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email