GRUPO PLAZA

agenda culturplaza

El Talia viatja a l'espai amb 'Star Mama', una comèdia que recorda que "mai és tard per a complir somnis"

4/10/2016 - 

VALÈNCIA (EP/VP). El Teatre Talia de València portarà als espectadors a l'espai este dimecres 5 d'octubre a les 20.30 hores amb 'Star Mama', una comèdia plena d'emocions que recorda que "mai és tard per a complir eixos somnis que a vegades donem per perduts".

Baix la direcció de Damián Antuña, la companyia Ilusiones Teyas porta a l'escenari la història de Elsa, una dona que després de guanyar un concurs viatjarà a l'Estació Espacial Internacional. L'obra retrata com la mare de qualsevol de nosaltres es prepara per a convertir-se en astronauta als ¡68 anys!, amb els nervis, els capritxos i l'entusiasme d'una dona que s'enfronta, ni més ni menys, que a la major aventura de la seua vida.

'Star Mama', que s'estrena este dimecres al Talia en una funció única, és una comèdia plena de "situacions increïbles, familiars preocupats i una infinitat de moments per a riure, reflexionar i en els quals l'espectador podrà sentir-se identificat" moltes ocasions, segons han informat fonts de la producció en un comunicat.

La funció invita a emocionar-se i riure's alhora. "I és que la vida moltes vegades ens sorprèn i ens prepara coses meravelloses. I esta obra és un fidel exemple d'això", defensen. "No hi ha edat que ens detinga per a endinsar-nos a una aventura fascinant". Elsa serà la responsable, des de l'escenari, de donar esta "magnífica lliçó amb la dosi necessària d'humor i emoció", asseguren.

Alguna vegada has viatjat a l'espai? O millor dit, alguna vegada ha viatjat la teua mare al voltant de les estrelles? Amb estos interrogants el Talia obri les portes a la imaginació dels espectadors i es convertix a la pista d'enlairament d'una aventura que promet diversió i ensenya que "mai és tard per a gaudir de la vida".

La companyia valenciana Ilisiones Tuyas porta actuant des del 2008 baix la direcció l'argentí Damián Antuña da Fonseca, amb una filosofia que, segons defensa, rememora "l'essència del teatre", repartint els seus beneficis en parts iguals entre els integrants de cada projecte.


Noticias relacionadas

un 'encontronazo' entre las dos españas

Los hermanos Machado tienen su conversación pendiente en el Talía

Por  - 

Antonio Machado y su hermano, Manuel Machado, se reúnen en el escenario del Teatre Talía para tener una conversación pendiente, la más importante de sus vidas. Los hermanos Machado, obra de Teatro del Temple, presenta una charla sobre fraternidad y ruptura en la que la reconciliación se avista entre ambos. Un encuentro, además, que hace que choquen la España republicana y la de los sublevados

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email


Quiero suscribirme

Acceso accionistas

 


Accionistas