GRUPO PLAZA

primera peça de la companyia Fantàstica Meravellosa,

El Teatre Micalet estrena 'Cristina', la creació de tres actrius joves sobre la por a envellir

28/02/2023 - 

VALÈNCIA. Els propers dies 2, 3, 4 i 5 de març tindrà lloc al Teatre Micalet de València l’estrena de Cristina. L’espectacle és una tragicomèdia frenètica sobre l’apatia del present i la por del futur. Les actrius Marina Alegre, Tatiana Dunyó i Ivet Zamora interpreten, escriuen i dirigeixen aquesta obra en la qual posen sobre l’escenari temes tan importants com la salut mental i la vellesa, mitjançant la tendresa, la ràbia, el patetisme i l’humor. Aquesta és la primera peça de la seua companyia, la Fantàstica Meravellosa, la qual treballa amb un equip creatiu íntegrament femení, amb una perspectiva feminista sobre les cures, la vellesa i la comunitat.

Cristina se situa en una boda, cerimònia-ritu de pas (tot i que avui en dia potser menys significativa que fa uns anys), la qual inevitablement ens situa en l’ideari de “per tota la vida”. També és un context festiu, en què se celebra la comunitat des de la comunitat, se celebra una unió que teòricament farà la comunitat més gran i més forta. Què passa quan tres personatges joves, femenins, travessats per tots els supòsits sobre els seus rols socials, viuen aquest ritu com a espectadores? Què els passa quan aquesta allau de futur les atropella?

Per sobre de la música de revetlla, dels riures i l’enrenou, suren les seues pors. La por d’envellir a soles, però també d’envellir amb algú. Que els avis que ara cuiden, algun dia siguen els seus pares. I el pànic d’estar desaprofitant la seua joventut. Les entrades per a Cristina es poden aconseguir en la web oficial del Teatre Micalet o en taquilla una hora abans de cada funció.

Noticias relacionadas

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email


Quiero suscribirme

Acceso accionistas

 


Accionistas