X AVISO DE COOKIES: Este sitio web hace uso de cookies con la finalidad de recopilar datos estadísticos anónimos de uso de la web, así como la mejora del funcionamiento y personalización de la experiencia de navegación del usuario. Aceptar Más información
GRUPO PLAZA

del 7 al 28 de juliol

Els Amics dels Arts o Maika Makovski, als concerts del Festival Nits al Castell de Xàtiva

8/06/2018 - 

VALÈNCIA. La ciutat de Xàtiva es prepara per a l'arribada del Festival Nits al Castell, un festival musical que se celebra des de fa 21 edicions i on ha comptat al llarg dels anys amb la presència d'artistes nacionals i internacionals com Gloria Gaynor, Estrella Morente, José Mercé, Kiko Veneno, Bebe, Manel o Maria del Mar bonet, entre molts altres. El proper mes de juliol les nits d'estiu es faran més amenes en el monumental Castell de Xàtiva gràcies a les actuacions Raimundo Amador, Els Amics dels Arts, Maria Arnal i Marcel Bagés, Maika Makovski & el Brossa Quartet i Juan Perro.

Aquest any el Festival, que va ser presentat el passat mes de gener a la Fira Internacional del Turisme de Madrid (FITUR) s’iniciarà el dissabte 7 de juliol amb el blues flamenc del guitarrista i cantant Raimundo Amador qui presentarà algun tema del seu proper nou treball, una remasterització del seu mític 'Noches de flamento y blues' on els seus seguidors podran gaudir dels grans clàssics de la seua carrera des dels seus començaments amb Veneno y Pata Negra fins la seua carrera en solitari.

El dia 14 serà el torn del grup Els Amics de les Arts, que presentarà l’últim disc de la banda Un estrany poder (Sony Music, 2017). Després d’aconseguir tres Discs d’Or al llarg de la seua carrera, la banda de Barcelona treu el seu treball més aclamat amb què el passat 2017 va rebre el Premi Enderrock de la Crítica al millor artista sent considerat un dels millors discs de l’any. 

El dia 21 de juliol actuarà en doble concert Maria Arnal i Marcel Bagés i la mallorquina Maika Makovski acompanyada del Brossa Quartet; els primers presentaran els temes del seu nou disc 45 cerebros y 1 corazón (Fina Estampa, 2017) erigit en un dels discs clau de l'any i guanyadors de quatre Premis de la Música Independent per Millor Àlbum de Pop i Àlbum de l’Any (per 45 cerebros y 1 corazón), Millor Artista Emergent i Cançó de l’Any (per 'Tú que vienes a rondarme'). 

Seguidament, Maika Makovski, que compta ja amb set treballs al mercat presentarà Chinook Wind (Warner 2016), un disc que suposa una ruptura amb la seua trajectòria musical fins al moment, allunyant-se del rock per a endinsar-se en un espai més íntim i personal. A Xàtiva vindrà acompanyada pel Brossa Quartet amb qui es podrà gaudir d’un treball on predominen els arranjaments de corda i metalls que transporten a un viatge als seus orígens,

Finalment, el festival es tancarà el dissabte 28 de juliol amb l’actuació de Juan Perro -Santiago Auserón-, ex de Radio Futura i popular al pop dels anys 80, qui presentarà El viaje (La Huella Sonora, 2016) junt als nous temes inèdits del disc que ha publicat aquest maig. 

Noticias relacionadas

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email