GRUPO PLAZA

comencen els tallers

Els xiquets es converteixen en 'exploradors d'art' per a conéixer l'obra d'Alfaro i Picasso

27/11/2018 - 

VALÈNCIA. Fundación Bancaja engega el taller 'Exploradores de arte', una activitat gratuïta dirigida a xiquets de 8 a 12 anys que tindrà lloc durant els dissabtes de desembre a març del pròxim any, coincidint amb la presència en el Centre Cultural Bancaixa de les exposicions Alfaro. Laboratori de formes escultòriques i Picasso. L'alegria de viure. Les activitats es desenvoluparan dos tallers diferents centrats en cadascun d'aquests artistes.

En el taller Modelant a Alfaro, els participants s'endinsaran en el coneixement i procés de creació de l'obra de l'escultor. Inspirats per una recopilació d'imatges del seu treball, experimentaran i investigaran les possibilitats que ofereixen materials com la cartolina, el filferro o els escuradents i desenvoluparan conceptes com el plànol o les tres dimensions. El resultat serà una obra individual que cada participant acolorirà i es podrà portar a casa.

Finalment, es realitzarà una visita detallada a l'exposició, on els xicotets veuran la similitud de la seua creació amb les peces d'Alfaro i on podran descobrir les claus sobre l'execució i la tècnica que emprava l'escultor. Aquest taller tindrà lloc els dissabtes 1 i 22 de desembre, i 12 i 26 de gener, en horari d'onze i mitja del matí a una del migdia.

D'altra banda, en el taller Experimentant amb Picasso es lliurarà a cada participant un kit d'exploració amb el qual, utilitzant unes plantilles i paper adhesiu, compondran les seues pròpies versions d'obres de Picasso. L'activitat finalitzarà en la sala d'exposició, on contemplaran les obres originals i on s'establirà un diàleg sobre el significat de les diferents peces. Aquest taller tindrà lloc els dissabtes 9 i 23 de febrer, i 9 i 23 de març, en horari d'onze i mitja del matí a la una del migdia.

Noticias relacionadas

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email


Quiero suscribirme