GRUPO PLAZA

Premi MAX 2018 a la Millor Adaptació

'En la Orilla', novel·la de Rafael Chirbes, dóna el salt al teatre amb la seua representació a Catarroja

8/10/2018 - 

VALÈNCIA. K Producciones, Centro Dramático Nacional, La Pavana i Emilia Yagüe Producciones presenten En la orilla, l'espectacle guanyador del Premi MAX 2018 a la Millor Adaptació o Versió d'Obra Teatral per a Adolfo Fernández i Ángel Solo, el pròxim 20 d'octubre, a les 20:00 hores, en l'escenari del TAC de Catarroja. L'obra és l'adaptació teatral de la guardonada novel·la de Rafael Chirbes, Premi Nacional de Narrativa i de la Crítica en 2014.

La troballa d'un cadàver en el pantà d'Olba engega la narració. El seu protagonista, Esteban, s'ha vist obligat a tancar la fusteria de la qual era amo, deixant en l'atur als quals treballaven per a ell. Mentre s'encarrega de cuidar al seu pare, malalt en fase terminal, Esteban indaga en els motius d'una ruïna que assumeix en el seu doble paper de víctima i de botxí, i entre els enderrocs del qual trobem els valors que han regit una societat, un món i un temps.

Adolfo Fernández dirigeix i protagonitza En la orilla, junt a un repartiment format per Rafael Calatayud, Sonia Almarcha, Marcial Álvarez, Yoima Valdés, Mariano Llorente i Ángel Solo.


Noticias relacionadas

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email


Quiero suscribirme