GRUPO PLAZA

activitats de la seua recta final

Encara queda Fira: més d'una quinzena d'autors presenten les seues obres

4/05/2023 - 

VALÈNCIA. El novel·lista Fernando J. Múñez presentarà el seu llibre Antes se secarà la tierra. Desprès del seu èxit amb l’èxit de vendes La cocinera de Castamar, obra que va tindre la seua adaptació cinematogràfica al 2021, l'autor ha tornat amb una gran història decimonònica sobre dos nissagues enfrontades a la Galícia rural.

D’una altra banda, tindrà lloc la taula redona De Terramar a Solaris: Parlem de ciència-ficció, amb la presència d’M. (Proyecto Estefanía), l’escriptor Joan Carles Ventura i el llibreter de La Repartidora, Dario Riccobono. L’acte estarà moderat per Anna Enguix i pretén explorar les possibilitats i aplicacions de la ciència-ficció en una societat tan canviant com l’actual.

A més a més, Santiago Díaz presentarà la tercera entrega de la seua saga de novel·la negra Indira. Aquesta novel·la imprescindible per als fans del noir comença amb l’intent de suïcidi de la protagonista principal. Amb aquest thriller “dels que provoquen taquicàrdia”, l’autor se centra en la protagonista principal, que es troba davant de la major cruïlla de la seua carrera i enfront del seu pitjor enemic.

D’altra banda, el prolífic poeta valencià Marc Granell, presentarà Arran de gel, el darrer poemari que ha publicat, amb motiu del seu 70é aniversari. Un punyent recull que parla de la vida en l’abisme, la resignació de la mort, el dolor de la guerra, però també de la humanitat i la tendresa, la perseverança en el combat per un món més just.

A les 19.15h, Jesús Terrés presentarà Buscaba la belleza, la seua primera novel·la. Una obra carregada de poesia que és també una anatomia de la pèrdua, la por, el dolor i el plaer. L’acte estarà presentat per l’escriptor Emili Piera, i els dos conversaran al voltant la funció sanadora de l’hedonisme, entre altres grans temes que tracta el llibre.

A la mateixa hora, la Comissió d’Ajuda al Refugiat del País Valencià i la Fira organitzen una taula redona a l’Espai Caixa Popular. L’esdeveniment, que porta el títol de Migraciones y refugio: lo que podemos esperar de las políticas climáticas, comptarà amb la presència de l’autor Miguel Pajares, de Jaume Durà (coordinador de l’àrea jurídica de CEAR) i Ángela Nzambi (responsable de participació de CEAR).

Noticias relacionadas

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email


Quiero suscribirme