GRUPO PLAZA

Centre Cultural La Beneficència

Etnomusic Estiu ofereix un concert de country, bossa nova i jazz, de la mà de Chet

19/07/2018 - 

VALÈNCIA. El cicle de músiques del món Etnomusic Estiu 2018, organitzat pel Museu Valencià d’Etnologia i l’Àrea de Cultura de la Diputació de València, continua la seua marxa. Després de gaudir de Nina Dinamita & La Swing Milicia i Krama, els melòmans i aficionats podran ballar aquesta setmana amb els ritmes de Chet. El concert tindrà lloc a les 22:00 hores al pati del Centre Cultural La Beneficència.

"Chet presenta un imaginari en el qual la realitat i la ficció s’entrellacen de manera que no es sap on acaba una i comença l’altra. Així arriben al panorama musical per a deixar la seua impremta de la millor manera que saben: sense filtres, sincers, melancòlics, vitals i, sobre tot, amb música. Indie-folk sense artificis, en el que cadascun dels instruments té el seu pes i cada arreglo té un sentit", assenyala l'organització del festival en un comunicat. 

Calidoscopi, el seu disc, beu del country folk americà, el folk dels països nòrdics, la bossa nova i el jazz. A més es presenta com un treball "introspectiu" però "crític, minimalista i enèrgic".

Un cicle de música tradicional amb sonoritats actuals

En total dotze concerts que conformen un cicle, l’Etnomusic Estiu, que pretén aportar música tradicional valenciana amb plantejaments moderns i actuals i mostrar propostes musicals de diferents llocs d’Espanya i del món. Després de Chet, serà el torn de Juan Zelada, Jóvenes Clásicos del Son Cubano, Duna, Ogun Afrobeat, Mundo Chillón, Marinah, Cobla dels Sons Essencials, Perico Sambeat Quartet i la International Citrus Band


Noticias relacionadas

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email


Quiero suscribirme