GRUPO PLAZA

per a presentar ‘Tresor o trasto’

Eugeni Alemany torna a À Punt

15/12/2022 - 

VALÈNCIA. El còmic Eugeni Alemany és un dels rostres que tornarà a la pantalla d’À Punt per al 2023 i ho farà per a presentar el nou concurs Tresor o trasto. El primer programa tindrà un contingut especial i es podrà gaudir des de casa la nit del 5 de gener, a partir de les 22:00 hores, mentre les famílies esperen l’arribada dels Reis d’Orient.

À Punt oferirà el concurs Tresor o trasto cada dimarts, en prime time, a partir del 24 de gener, quan una parella de concursants lluitarà per a emportar-se el premi màxim de 10.000 euros d’aquest nou programa presentat per Eugeni Alemany i en el qual també participarà l'experta i llicenciada en Història de l'Art Arabella León.

Eugeni Alemany es posa al capdavant d'aquest concurs que s'emetrà a Espanya després de l'èxit aconseguit en altres països europeus com Alemanya, Itàlia, Holanda o Suècia. Amb aquesta, serà la setena adaptació del format internacional Trash or Treasure, del grup Banijay, produït per a À Punt  Media per Quarzo Producciones i Homo Videns Produccions. 

En què consisteix Tresor o trasto?

Quantes vegades has sentit que eixe objecte familiar que guardes a casa podria valdre una fortuna? I si en realitat no fora res més que un trasto? Partint d'aquesta premissa sorgeix Tresor o trasto. Cada setmana, una parella de concursants haurà de descobrir quin és l'objecte més valuós entre dotze de diferents. Cada objecte amaga una història diferent i un preu que va des d'un euro fins als 10.000. La parella haurà de triar quin és el seu “objecte d'or”, el que consideren que té més valor. El preu d'aquest objecte daurat serà el premi que s'emporten a casa.

Noticias relacionadas

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email


Quiero suscribirme