Este sitio web hace uso de cookies con la finalidad de recopilar datos estadísticos anónimos de uso de la web, así como la mejora del funcionamiento y personalización de la experiencia de navegación del usuario. Política de Cookies Aceptar

Hoy es 12 de julio y se habla de onu smart city PP VALENCIA coronavirus Vox
GRUPO PLAZA

PROGRAMA núm. 26 

Ferits de Lletra: Sis segles de Generalitat i autogovern

11/01/2020 - 

VALÈNCIA. El podcast setmanal dirigit i presentat per Felip Bens i Josep Vicent Miralles és hui molt especial. Basat en un text de l'historiador Vicent Baydal, repassa el naixement de la Generalitat i, per tant, dels orígens de l'autogovern dels valencians. La data fundacional és el 22 de març de 1418, quan Alfons el Magnànim institucionalitzava la Diputació del General o Generalitat del Regne de València. Era la culminació d’un llarg camí de desenrotllament polític, des de la conquista de Jaume I en 1238 i també el punt d’eixida del Segle d’Or. Un programa imprescindible per a comprendre d'on venim els valencians.

Pots subscriure't per a rebre cada nou episodi per WhatsApp enviant un missatge amb la paraula FERIT o FERIDA al 605 66 36 70. Si tens un smartphone, pots fer-ho clicant ací. No oblides que has de guardar el número en l'agenda del teu mòbil.

Noticias relacionadas

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email