Este sitio web hace uso de cookies con la finalidad de recopilar datos estadísticos anónimos de uso de la web, así como la mejora del funcionamiento y personalización de la experiencia de navegación del usuario. Política de Cookies Aceptar

Hoy es 1 de diciembre y se habla de libros OCIO NOCTURNO coronavirus project h hawkers retail
GRUPO PLAZA

PROGRAMA núm. 19

Ferits de Lletra: Un nou Dràcula del nord

19/10/2019 - 

VALÈNCIA. El podcast setmanal dirigit i presentat per Felip Bens i Josep Vicent Miralles, ens parla del Comte Dràcula i la seua capacitat de transformar-se. El Dràcula d'Stoker desembarca en Anglaterra amb el pelatge d’un gos bestial i funest, camina com a home pels carrers de Londres i es fa fum i malson entre les parets del castell de Transsilvània… Així són les seues transformacions canòniques, però ¿i si durant cent anys haguera viscut amagat en fulletons d’Islàndia i Suècia? ¿I si el seu gèlid alé sempre haguera bufat del nord? Com una delícia gòtica detectivesca l'obra Els poders de la foscor. La versió perduda de Dràcula reobri el sepulcre més famós de la literatura.

*Pots subscriure't per a rebre cada nou episodi per WhatsApp enviant un missatge amb la paraula FERIT o FERIDA al 605 66 36 70. Si tens un smartphone, pots fer-ho clicant ací. No oblides que has de guardar el número en l'agenda del teu mòbil.

Noticias relacionadas

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email