GRUPO PLAZA

maximitzar la producció audiovisual

Film València exhibeix les comarques valencianes als experts en rodatges de Focus London

30/11/2018 - 

VALÈNCIA.  El Patronat de Turisme de València ultima els preparatius per a presentar en Focus London, una de les trobades internacionals més rellevants de la indústria audiovisual, la plataforma digital 'Film València' desenvolupada amb la col·laboració de l'Institut Valencià de Cultura, els municipis valencians film friendly i la Fundació Turismo València.

Tal com avança la diputada de Turisme, Pilar Moncho, “amb la nova eina de gestió fem un pas més per a exportar al mercat internacional l'enorme potencial del nostre territori, la llum del qual impregna d'una característica molt especial qualsevol localització, especialment les d'exteriors, i fa únic qualsevol rodatge”.

Film València és una Film Commission oberta a totes les comarques valencianes i va nàixer fa a penes un any per a ser el punt de trobada de la creació de projectes audiovisuals en el territori valencià que contribuïsquen a activar les economies locals mitjançant l'explotació de recursos i serveis associats a la indústria cinematogràfica i publicitària.

Per tercer any consecutiu, el Patronat de Turisme de València acudeix a Focus London i es fa un espai en la trobada especialitzada en la indústria audiovisual. En aquesta ocasió, a més del projecte audiovisual Film València, els assistents a la fira podran conèixer de prop la plataforma de gestió.

La plataforma digital 'filmvalencia' desenvolupada pel Patronat de Turisme, és una eina viva i flexible que ofereix més de 130 categories dels més de 30 municipis valencians film friendly associats: penya-segats, magatzems, banys, barrancs, castells, dunes, fàbriques, gòtic, medieval, jueria, molins, platges, rius, torres de defensa, muralles, etc.

Així, durant dos dies, 4 i 5 de desembre, el Patronat de Turisme de València i Film València exhibirà, al costat de València Film Office de Fundació Turisme València, en Focus les bondats del territori valencià com a localització cinematogràfica excel·lent. Aquesta prestigiosa trobada professional reuneix professionals, procedents de més de 50 països, de tots els sectors relacionats amb la indústria audiovisual per a compartir informació i crear xarxes de contactes.

Focus ajuda els cineastes i productors a conèixer els incentius, localitzacions i serveis disponibles per a maximitzar les seues produccions. A més, també ajuda les film commission a donar a conèixer la seua oferta i a relacionar-se entre si per a compartir experiències.

Noticias relacionadas

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email


Quiero suscribirme