X AVISO DE COOKIES: Este sitio web hace uso de cookies con la finalidad de recopilar datos estadísticos anónimos de uso de la web, así como la mejora del funcionamiento y personalización de la experiencia de navegación del usuario. Aceptar Más información
GRUPO PLAZA

teatre millenial

'Future lovers': la generació que no sabía estimar arriba a La Mutant

La Tristura porta a la Mutant la seua aplaudida reflexió sobre els joves actuals, que arriben a la majoria d´edat dominats per les tecnologies i les relacions virtuals

21/05/2019 - 

VALÈNCIA. Formada a Madrid el 2004 amb el valencià Celso Giménez com a "alma mater", la companyia La Tristura es troba actualment entre les formacions més arriscades, reconegudes i innovadores de la nostra escena. Els pròxims 25 i 26 de maig, a La Mutant, Giménez torna a casa amb una nova fita baix el braç: després d´estrenar-se a Los Teatros del Canal fa un any amb totes les localitats venudes, Future Lovers ha anat acaparant elogis per diferents escenaris de la nostra geografia, gràcies, sobretot, al seu plantejament compromès i el seu retrat d´una generació, la millennial, els somnis de la qual es veuen condicionats per la societat hiperestimulada que els envolta.

Una nit d´estiu, sis amics nascuts al voltant del 2000 es reuneixen als afores d´una ciutat per parlar del seu pas a la universitat (i, per tant, a la maduresa) i de les seues perspectives de futur, només perquè cada espectador puga establir les diferències amb la seua pròpia adolescència.


Amb aquest punt de partida, La Tristura planteja una particular reflexió sobre els perills de la dependència tecnològica: “Amb Future Lovers volem acostar-nos a aquesta generació a la qual li ha tocat viure en aquest nou món que està modificant la forma de relacionar-nos, de comunicar-nos, de tocar-nos i d´estimar-nos”, assenyala la companyia. “Volem observar sense judici, perquè nosaltres també som part d´aquest món, i perquè d´aquesta manera podem detectar els llocs en què la joventut segueix sent una cosa molt semblant al que era fa 10, 20 o 50 anys”.


Noticias relacionadas

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email