GRUPO PLAZA

tras 'dent de lleó'

Gem llença una campanya de micromecenatge amb al seu nou treball, 'Satel·lits'

1/10/2019 - 

VALÈNCIA. Han passat més de 2 anys des de que la cantant valenciana Gem publiqués el seu primer àlbum Dent de lleó. Durant aquest temps l'artista ha crescut i madurat musicalment, donant com a resultat el seu nou àlbum: Satèl·lits. La cantant afirma que "m'he resetejat per dur-vos un so renovat". El nou treball 'Satèl·lits' estarà format per 10 cançons que plantegen una crítica social de vegades dura, altres positiva i irònica, sense deixar de costat la igualtat i la lluita per la diversitat, d’una societat que es troba sotmesa a la influència de les noves tecnologies.

D’una forma breu però intensa Satèl·lits convida a endinsar-se en el món contradictori de les xarxes socials, la falsa seguretat, la por de la por, els amors a distància, els descobriments de persones que han canviat les nostres vides, el control en les relacions a través de les noves tecnologies i de com encara està a les nostres mans poder decidir on està el límit.

El nou disc veurà la llum a mitjans de novembre però fins la data d'estrena, l'artista ens anirà desvelant algunes de les noves cançons del nou àlbum i els elements visuals que completaran Satèl·lits. Per a l'ocasió Gem ha iniciat una campanya de micromecenatge a la plataforma Verkami amb la qual pretén costejar part de les despeses de producció del nou disc i que al mateix temps servirà com a plataforma de llançament del nou treball.

Noticias relacionadas

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email


Quiero suscribirme