GRUPO PLAZA

publicat per sembra llibres

Germán Caballero i Jorge Ramos Tolosa reten homenatge a la 'València viva i combativa' 

10/11/2021 - 

VALÈNCIA. A mitjan novembre, Sembra Llibres publicarà València viva i combativa, un llibre fet en col·lectiu per a "celebrar la resistència popular". Aquest llibre amb fotografies de Germán Caballero i coordinat per Jorge Ramos Tolosa i amb la participació dels moviments populars de la ciutat de València ens fa veure tot el que s’ha construït durant la darrera dècada, des de l’espurna del 15M i la Primavera Valenciana fins l'actualitat. Amb València viva i combativa, Sembra Llibres ret un homenatge als moviments populars que han omplert els carrers, les avingudes i els barris de València de lluita i de resistències. La publicació d’aquest llibre ha estat gràcies a la col·laboració de totes les persones que participaren en el mecenatge que l’editorial va encetar la primavera passada.

L’última novetat que Sembra Llibres ens portarà aquest 2021 serà una de les més esperades i veurà la llum a finals de novembre. Aquesta novetat es tracta de Vernon Subutex 3el darrer volum de l’aclamada i multipremiada trilogia de Virginie Despentes.

Virginie Despentes, l’autora de Teoria King Kong, parla d’un renascut Vernon Subutex que torna a ser el DJ guru capaç de transportar al nirvana el més incrèdul dels mortals. Ell i el tecno són el nexe d’unió d’una amalgama variada de personatges que sobreviuen al convuls underground parisenc, però un inesperat fet capgirarà el futur de tots ells. Despentes s’endinsa en la por, la pobresa i el racisme, la discriminació, l’auge del feixisme i la violència estructural de les democràcies occidentals. D’aquesta manera, l’escriptora francesa descriu el final d’uns joves rebels i radicals que es menjaven el món i que a la maduresa es precipiten contra els efectes de les crisis que assoten les societats.

Com els dos primers volums de Vernon Subutex publicats per Sembra Llibres, el tercer volum també ha estat traduït per Anna Casassas i la il·lustració de coberta és de David de las Heras.

Amb aquestes dues publicacions, Sembra Llibres acomiada l’any sense renunciar a dos pilars del seu catàleg: una traducció d’una novel·la amb un missatge social més que contundent i un homenatge als moviments populars de la ciutat de València.

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email


Quiero suscribirme

Acceso accionistas

 


Accionistas