GRUPO PLAZA

Espai d’Art Contemporani de Castelló

Itziar Okariz fa seu l'EACC i genera un diàleg amb altres artistes

1/12/2023 - 

CASTELLÓ. L'Espai d’Art Contemporani de Castelló organitza el dissabte 2 de desembre, de 10.00 a 20.00 hores, la performance ‘Carta Blanca a Itziar Okariz’. L’activitat es configura a partir de línies, referències i moments de l’obra i vida de l’artista Itziar Okariz. 

A partir d’una invitació, que restituïx la concepció clàssica d’espai expositiu com a lloc físic, l’artista convoca Lorea Alfaro, Jon Mikel Euba, Mette Edvarsen, Violeta Mayoral, Jon Otamendi, Ion Munduate, Azucena Vieites, Martín Pena i Sergio Prego a entrar en diàleg i contacte desenvolupant diverses activitats a l’EACC.

Esta trobada, acompanyada de records, cossos i obres sobre diversos suports com la veu, un linòleum o paper fotogràfic, pretén activar la transmissió com a espai en el qual situar les obres. La transmissió és una de les línies d’investigació conceptual i metodològica de l’obra d’Okariz.

El primer grup de propostes es desenvoluparà a l’EACC d’11.00 a 14.00 hores i finalitzarà amb una segona tanda, de 16.00 a 20.00 hores. 

Noticias relacionadas

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email


Quiero suscribirme

Acceso accionistas

 


Accionistas