GRUPO PLAZA

de l’escriptora francesa Émilie Frèche

'Jo us salvaré a tots': una novel·la que aborda  l’islamisme radical en primera persona

5/02/2018 - 

VALÈNCIA. Jo us salvaré a tots, de l’escriptora francesa Émilie Frèche, arriba a les llibreries precedida per la polèmica que va generar a França per la seua temàtica, ja que aborda l’islamisme radical en primera persona. L’obra conforma una proposta documentada que analitza el fenomen dels joves que opten per aquesta opció i que endinsa en una història on s’aborden els diversos punts de vista dels seus protagonistes, la jove radicalitzada i els seus pares.

Per a Élea, una jove adolescent francesa, el futur està marcat per les inquietuds i els neguits propis de la seua edat fins que, un dia, desapareix de casa. Aviat, la policia suggereix als pares que la filla s’ha enrolat en un grup radical islamista, però ells es resisteixen a creure-ho. Al cap d’una setmana, reben una trucada des de Síria, on Élea els explica que com a "bona musulmana" que és, no podia fer res més que anar a fer la jihad per "poder-los salvar a tots".

Émilie Frèche (Neuilly-sur-Seine, França, 1976), és escriptora i guionista. Autora de diferents novel·les, els seus llibres solen girar al voltant de temes relacionats amb la identitat, des del compromís contra el racisme, la xenofòbia i els valors antidemocràtics.

Noticias relacionadas

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email


Quiero suscribirme