GRUPO PLAZA

dEL 9 AL 22 DE MAYO

La banda Novembre Elèctric mostra una nova cara amb 'Lluna Nova'

Des del divendres 31 de gener està disponible en les plataformes digitals Lluna Nova, el nou EP en directe de la banda amb el qual recuperen els seus cinc anys de trajectòria musical

3/02/2020 - 

VALÈNCIA. El so de Novembre Elèctric ha travessat diferents fases, que d'alguna manera, es podrien traçar com un paral·lelisme amb l'itinerari que marquen els diferents estats de la lluna. Lluna Nova és el nom del seu nou EP i inclou cinc cançons gravades en directe a mode de resum dels seus més de cinc anys de vida. En elles repassen cada etapa, cada fase: des d'aquella que van començar amb Intacte (Mésdemil, 2014) fins al seu premiat últim treball, Quart Minvant (Primavera d’Hivern, 2018).

En Lluna Nova mostren una altra cara de les seues cançons, desproveïda d'artificis innecessaris. Les cançons, com la lluna, també evolucionen i muten de l'estudi a l'escenari. I és, precisament, la força de l'escenari la que transforma la garra i l'emotivitat de temes com Mai per sempre, o electrifica la poesia de Trèmolo.  A més, els textos ocupen de nou un lloc protagonista en aquest últim treball. De la mà del seu poeta de capçalera, Hèctor Serra, amb el qual ja van treballar conjuntament en el disc de poemes musicats Tremole (Mésdemil, 2016), ofereixen alguns versos recitats com l'emotiu Cant a Aldaia. A més, Lluna Nova també compta amb la col·laboració del líder de Tardor, Àlex Martínez Orts, en el tema L’Esquerda. 

Lluna Nova és el seu primer treball en directe. És descobrir a què sap, a què sona aquesta fase de Novembre Elèctric. La banda presentarà aquest nou EP en dues dates molt especials, a València (9 de maig, Sala Azza) i Madrid, (22 de maig, Rock Palace). Aquests dos concerts serviran de tancament d'una etapa que els ha portat a trepitjar multitud d'escenaris, arribant a ser teloners d’Izal als Jardins de Vivers de València o a obrir el concert de bandes de la talla dels novaiorquesos Luna, en l'edifici Veles e Vents de la mateixa ciutat.

Noticias relacionadas

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email


Quiero suscribirme