GRUPO PLAZA

el 14 de novembre al palau de la música

La Cabina inaugurarà la X edició amb una gala presentada per la companyia Viviendo del cuento

27/09/2017 - 

VALÈNCIA. La Cabina – Festival Internacional de Migmetratges de València celebrarà la gala d'inauguració de la seua X edició en el Palau de la Música el dimarts 14 de novembre a les 20 h. Per a celebrar aquests deu anys, la gala estarà conduïda per la companyia Viviendo del cuento, que arreplegarà l'esperit jove que ha mantingut el festival al llarg de la seua marxa.

El Palau de la Música acollirà una gala "diferent i molt especial" arrancant amb la festa inaugural al carrec de la companyia Viviendo del cuento, especialitzada en la creació i adreça d'esdeveniments.

L'acte suposarà el tret d'eixida a 10 dies plens de cinema internacional en format migmetratge (films entre 30 i 60 minuts) que començaran el dijous 16 de novembre en la Filmoteca de València, seu de les pel·lícules que conformen la Secció Oficial.

Aquesta edició suposa per a l'organització "no solament la consolidació de La Cabina com a festival en complir ja 10 anys, sinó un abans i un després en l'adreça". Sara Mansanet assumeix el càrrec de Directora de La Cabina després d'haver sigut Directora de Producció durant les cinc últimes edicions. Mansanet, llicenciada en Història de l'Art per la Universitat de València i Màster en Gestió Cultural per la Universitat Politècnica de València, ha desenvolupat, a més, labors de producció, regidoria i suport a programació en Cinema Jove; ha sigut cap de producció del curtmetratge valencià La Buena Fe, que ha collit diversos premis en festivals com el d'Aguilar de Camp, Quartmetratges o Visualízame Festival Audiovisual y Mujer; i ha sigut coordinadora de producció del Festival de Cine y Derechos Humanos, Humans Fest, i TEDxCiutatVelladeValència. Ara li toca el torn de dirigir La Cabina amb el mateix esperit amb el qual s'ha portat fins ara: "fer que seguisca creixent el festival internacional de migmetratges, pioner en el món".

La X edició de La Cabina – Festival Internacional de Migmetratges de València està organitzada pel Vicerectorat de Cultura i Igualtat de la Universitat de València, el Institut Valencià de Cultura, Conselleria de Cultura a través de la Direcció general de Cultura i Patrimoni i el Consorci de Museus de la Generalitat Valenciana. A més, col·laboren el Ajuntament de València i Diputació de València. 

Noticias relacionadas

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email


Quiero suscribirme