GRUPO PLAZA

d'Ingmar Bergman

La Filmoteca projecta una marató de la minisèrie televisiva 'Fanny i Alexander' 

18/01/2019 - 

VALÈNCIA. L'Institut Valencià de Cultura presenta a la Filmoteca una marató de la minisèrie televisiva de cinc capítols Fanny i Alexander ('Fanny och Alexander', 1982) d'Ingmar Bergman, que es farà el dissabte, 19 de gener, des de les sis de la vesprada fins a la mitjanit, en dues sessions i amb una hora de descans.

Considerada com una de les més prestigioses minisèries de televisió, la versió cinematogràfica d'aquesta va obtindre quatre premis Oscar, i Bergman la va qualificar com "la suma total de la meua vida com a cineasta".

La sèrie s'ambienta a Uppsala, principi del segle XX. A través de la mirada de Fanny i Alexander, dos germans de 8 i 10 anys, la sèrie narra les alegries i les desventures de la família Ekdahl, que regenta un gran teatre i tota la companyia d'aquest. L'ambient càlid i familiar que es gaudeix a la casa canvia radicalment a partir d'un trist succés.

L'obertura de taquilla serà a les cinc i mitja de la vesprada. Capítols 1 a 3 (166 minuts) a les sis de la vesprada. Descans a les nou menys quart. Capítols 4 i 5 (140 minuts) a les deu menys quart de la nit. Per a accedir-hi després del descans serà necessari mostrar l'entrada.

Noticias relacionadas

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email


Quiero suscribirme