GRUPO PLAZA

dijous 17 d'octubre

La Filmoteca estrena ‘Carelia: Internacional con monumento’, d’Andrés Duque

La projecció forma part de les jornades ‘Cine por venir’ dedicades a reflexionar sobre les pràctiques cinematogràfiques més experimentals

16/10/2019 - 

VALÈNCIA. L’Institut València de Cultura estrena a La Filmoteca el dijous 17 d’octubre, a les 20.00 hores, Carelia: Internacional con monumento, d’Andrés Duque, que presentarà la seua pel·lícula al públic de la sala Berlanga.

Després de la pel·lícula Oleg y las raras artes, també estrenada a La Filmoteca, Andrés Duque torna a terres eslaves amb el documental Carelia: Internacional con monumento. Carèlia és una regió situada entre Rússia i Finlàndia, la cultura de la qual està desapareixent a marxes forçades.

Per això, a partir de la seua commovedora amistat amb una família de la zona, amb la qual conviu i conversa, Andrés Duque es proposa desenterrar el passat: les porgues estalinistes i la repressió soviètica, però també els rigors creixents de la globalització.

En el marc d’una nova col·laboració amb les jornades ‘Cine por venir’, l’objectiu de les quals és reflexionar al voltant de les pràctiques cinematogràfiques menys convencionals i més experimentals, La Filmoteca programa dues sessions especials amb la projecció de Carelia: Internacional con monumento, d’Andrés Duque, i El libro de imágenes (2018), l’última pel·lícula de Jean-Luc Godard, guanyadora de la Palma d’Or Especial a Canes.

Noticias relacionadas

coincidiendo con las representaciones en Les Arts 

La Filmoteca proyecta el film musical 'Don Giovanni', de Joseph Losey

Por  - 

El ciclo 'Les Arts en la Filmoteca' presenta grandes clásicos del cine que están inspirados o mantienen conexiones con óperas o espectáculos musicales programados por el coliseo valenciano. Tras 'Don Giovanni', la Filmoteca de València tiene programados dos grandes clásicos del cine con motivo de las representaciones previstas en Les Arts para la temporada 2022-2023

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email


Quiero suscribirme