GRUPO PLAZA

conveni de col·laboració amb l'Institut Valencià de Cultura 

La FSMCV intercanviarà concerts amb altres societats musicals per incentivar la seua relació 

6/07/2018 - 

VALÈNCIA. El Ple del Consell ha aprovat un conveni de col·laboració entre l'Institut Valencià de Cultura (IVC) i la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana (FSMCV) per a la realització, durant aquest 2018, d'un programa de concerts d'intercanvi entre agrupacions d'aquesta federació i de les federacions de Cors, de Folklore i de Dolçainers i Tabaleters.

Amb aquest conveni l'Institut Valencià de Cultura aportarà un màxim de 1.550.000 euros, dels quals 139.000 euros es destinaran a despeses de coordinació, promoció i publicitat dels concerts, 300.000 euros es destinaran a la realització de trobades entre les societats musicals, i la resta es destinarà a despeses d'organització i desplaçament, i al caixet de les diferents agrupacions participants.

Per la seua banda, la Federació de Societats Musicals es compromet a coordinar i dur a terme les actuacions necessàries per a la realització dels concerts, justificar les despeses derivades de les activitats programades dins del termini establit, incorporar la marca o logotip de l'IVC, i fer referència al patrocini d'aquest, en les activitats incloses en el conveni, entre altres obligacions.

El Consell destina 30.000 euros a les federacions de Folklore i de Cors 

El Ple del Consell ha aprovat igualment els convenis de col·laboració entre l'IVC i la Federació de Folklore de la Comunitat Valenciana i la Federació de Cors de la Comunitat Valenciana per a impulsar activitats de suport i finançar les despeses derivades del funcionament de les dues federacions durant l'exercici 2018. Aquest acord respon a les mesures de foment de l'activitat musical que la Generalitat, a través de l'IVC, està impulsant i per a fer-ho es destinaran 30.000 euros a cada una de les federacions.

Entre les activitats subvencionades, destaquen l'organització i coordinació del Festival de Cançó Popular Nadalenca, el Concert de Grups de Tabal, Dolçaina i Percussió, així com la celebració dels actes del 25é aniversari de la Federació, entre altres esdeveniments.

Pel que fa a la Federació de Cors, entre les activitats que se subvencionen per mitjà del conveni destaca la realització de trobades, jornades i festivals corals, el Dia Valencià del Cant Coral, la publicació electrònica de la revista Cantem, la Trobada de Cors o activitats com 'Nadal al carrer', entre altres.

Noticias relacionadas

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email


Quiero suscribirme