Este sitio web hace uso de cookies con la finalidad de recopilar datos estadísticos anónimos de uso de la web, así como la mejora del funcionamiento y personalización de la experiencia de navegación del usuario. Política de Cookies Aceptar

GRUPO PLAZA

divendres 26 d'octubre

La Habitación Roja, Tremenda Jauría i Smoking Souls, en els Concerts de Benvinguda de la UV

20/09/2018 - 

VALÈNCIA (VP/EP). Fidel a la cita de tots els inicis de curs universitari, la Universitat de València organitza el Concert de Benvinguda. En concret és la Delegació per a Estudiants, mitjançant el SeDI, qui promou aquesta festa, un gran esdeveniment que comptarà amb quatre bandes amb quatre estils diferenciats. El divendres 26 d'octubre, a partir de les 18:30 hores, s'obriran les portes de la plaça de bous de València on s’espera la multitudinaria festa.

Encapçala el cartell La Habitación Roja el grup de pop-rock indie valencià "per excel·lència", tal i com destaca la institució. Amb una llarga trajectòria, al Concert de Benvinguda presentaran el seu últim disc Memoria, produït per Paco Loco, amb el qual ja han estat rodant pels grans festivals estatals.

Completen el line-up Tremenda Jauría, un grup liderat per dones i nascut, com diuen elles, en el cor de la bèstia, Madrid, per oferir una mescla de reggaeton, cúmbia i electrònica . Actualment estan girant amb el seu nou EP Codo con codo. Smoking Souls que representen una generació de joves que des de xicotets han explorat els territoris més ocults de la música. Ofereixen un so de guitarra punyent acompanyat per un ritme de força que vegem reflectit en el seu últim disc Cendra i Or. I Rural Zombies, homes i dones de la Guipúscoa profunda, amb música pop-rock que prompte s’ha fet un lloc en l’escena estatal, ja que de fet han estat confirmats en festivals com el BBK Live de Bilbao o el Sonorama Ribera. Al Concert de Benvinguda presentaran From home to Hospital St. el seu últim llarga durada.

El disseny del cartell, com en l’anterior edició, ha estat obra de Boke Bazán, director creatiu de l'agència valenciana Nociones Unidas. El dissenyador i comunicador ha estat artífex també de les imatges de la Mostra de València o el 75 aniversari de l'Orquestra de València, entre d'altres.


Noticias relacionadas

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email