GRUPO PLAZA

en el Centre del Carme

La il·lustradora Mariana Rio guanya Baba Kamo 2021

18/12/2021 - 

VALÈNCIA. Baba Kamo 2021 ja te guanyadora. La portuguesa Mariana Rio ha sigut seleccionada d’entre els 166 participants de ‘Babalunga i Kamolongos’, l’exposició internacional que cada any acull el festival i fira del llibre il·lustrat Baba Kamo. La 4a edició d’aquesta jungla de tinta té lloc del 17 al 19 de desembre en el Centre del Carme.

Rio ha sigut guardonada “per ser una il·lustradora atemporal que destaca per la seua creativitat i originalitat estilística. Amb una obra d’encantadores narratives il·lustrades pels espais que crea gràcies a la interacció entre figura, espai i color”, expliquen els responsables del jurat del festival. Com a guanyadora de Baba Kamo 2021, Rio serà l’encarregada de la imatge gràfica de l’edició de 2022 i succeeix en la tasca a l’il·lustrador Elías Taño.

Enguany, el jurat de Baba Kamo ha estat integrat per Flávia Bomfim, il·lustradora, comissària i organitzadora del FILEXPANDIDO – Festival de Ilustración y Literatura Expandido (Salvador – Bahia) i de la Feira Ladeira de Artes Gráficas e Publicaciones independientes; Nuria Enguita, Directora de l’Institut Valencià d’Art Modern – IVAM; Ema Ribeiro, Directora d’Ó! galeria (Portugal); Elías Taño, artista gràfic i guanyador de Baba Kamo 2020 i l’Equip Baba Kamo (Clara Berenguer, Manuel Garrido Barberá, Paula Pérez i de Lanuza i Santi Vicente).

Noticias relacionadas

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email


Quiero suscribirme

Acceso accionistas

 


Accionistas