GRUPO PLAZA

teatre micalet

La pallassa Maria Andrés aborda la debilitat humana amb 'Fràgil'

9/03/2022 - 

VALÈNCIA. El Teatre Micalet presenta, del 10 al 13 de març, Fràgil, un espectacle de l’actriu i pallassa valenciana Maria Andrés que fusiona les eines clàssiques del clown gestual amb nous llenguatges com la poesia per abordar la fragilitat humana des de l’optimisme.

Fràgil presenta a una persona esperant a la seua cita que, envoltada per una sòbria escenografia composta per caixes de cartó, reflexiona sobre les expectatives, la necessitat que tot estiga bé i la sensació de l’eterna espera, un element que, assegura l’autora, “és molt propi d’ella”.

Andrés narra que aquesta peça, creada en residència a La Maison de Paille, ubicada al nord-oest de Suïssa, va viure un procés creatiu molt solitari, “vaig viatjar a Essertfallon fent autoestop des de Barcelona, amb un número de 10 minuts que havia de desenvolupar i la idea de treballar amb caixes de cartró”.

Després de girar per festivals com La iMAGinada de Tarragona, o el Festival Internacional de Palhaças a Portugal, Fràgil arriba al Micalet per proposar un diàleg entre les disciplines de clown i poesia amb l’objectiu d’explorar nous espais escènics i generar sorpresa en l’espectador.

Després d’una aturada que coincideix amb la setmana fallera a València, el Teatre Micalet tancarà el mes de març amb Els Nuvis, una proposta d’Adrián Novella, guanyadora del Premi Teatro Autor Exprés 2019 de la Fundació SGAE, que romandrà en cartell des del 23 de març i fins al 3 d’abril.

Noticias relacionadas

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email


Quiero suscribirme

Acceso accionistas

 


Accionistas