GRUPO PLAZA

certamen internacional de Bandes de música ciutat de valència 2023

La primitiva de Rafelbunyol guanya la secció primera del 135 Certamen Internacional de Bandes 

16/07/2023 - 

VALÈNCIA. La Societat Musical La Primitiva de Rafelbunyol,  sota la direcció de Ximo Tarín Micó, i amb un total de 294,5 punts, ha resultat la guanyadora de la Secció Primera del 135 Certamen Internacional de Bandes de Música “Ciutat de València” 2023, que es desenvolupa a l’Auditori de Les Arts. L’Associação Recreativa e Musical Amigos da Branca de Portugal, ha quedat en segona posició amb 286 punts, mentre que la Societat Filharmònica Alteanense ha ocupat el tercer lloc amb 278,5 punts.

L’obra obligada que han interpretat totes les bandes d’esta
secció han sigut Symphony for Winds de Martin Ellerby, que consta de tres moviments, Tribute, Chorale i Display.  L’agrupació convidada mentre deliberava el jurat ha estat la Banda Municipal de Música de Badajoz, sota la direcció de Vicente Soler Solano. La dotació dels premis per a la Primera Secció són de 6.000 euros per a la guanyadora, 3.000 euros per a la segona i 2.000 euros per a la tercera.

En la Secció d’Honor, hi participaran a les 11.00 hores la Unió Musical de Godelleta i la Unió Musical de Torrent, i a partir de les 17.00 hores l’Asociación Músico-Cultural “La Lira de Pozuelo” de Madrid i la Societat Unió Musical d’Alberic. Tancant el certamen i com a banda convidada hi actuarà la Banda Simfònica Municipal de València, sota la direcció de Miquel Rodrigo i Tamarit. Interpretarà obres del mestre José Serrano, en commemoració del centenari del seu naixement, David R. Gillingham i Dmitri Xostakóvitx.

Foto: JUAN MARGOLLES

Noticias relacionadas

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email


Quiero suscribirme

Acceso accionistas

 


Accionistas