GRUPO PLAZA

amb la participació d’À Punt

La sèrie de ficció 'Sicília sense morts' es presenta l'Atlàntida Film Fest

25/07/2022 - 

VALÈNCIA. La sèrie de ficció Sicília sense morts es presenta l’Altlàntida Film Fest el pròxim 29 de juliol a Mallorca. La sèrie és una de les grans apostes per la ficció de d’IB3 amb la participació d’À Punt, TV3 i Filmin.

Aquesta producció de huit episodis és una adaptació del llibre homònim escrit per Guillem Frontera i publicat l’any 2015 amb un gran èxit de vendes i de crítica.

La novel·la, publicada el 2015 per Club Editor (Barcelona), va ser un èxit de vendes. I ara els seus personatges prenen vida a través de la sèrie que arribarà  a les pantalles a la tardor. 

Del llibre a la pantalla

El president de les Illes Balears rep el cadàver d’una rata a sa casa. Aquest fet desencadenarà una investigació periodística que intentarà destapar els mecanismes ocults que hi ha als marges del poder: corrupció, mentides, venjança i unes arques públiques buides a costa d'infraestructures megalòmanes, festes i empreses funeràries.

L'autor, Guillem Frontera, descriu la novel·la com en “una veritat literària basada en la vida real”, amb personatges inventats que ens recorden a temps passats. Sicília sense morts és una sèrie d’intriga, que tracta un misteri a resoldre amb components de suspens, investigació, amor, corrupció i venjança.

Dirigida per Lluís Prieto, amb guió de Xavier Uriz i produïda en col·laboració amb Nova Producciones, Sicília sense morts es compon de huit episodis i compta amb els actors Fèlix Pons, Pep Tosar, Lara Martorell, Blai Llopis o Mar Fiol, entre d'altres.

Rodada a Mallorca, les localitzacions barregen veritat i ficció: un dels espais de rodatge és el Consolat de Mar, seu de la presidència del govern autonòmic, un lloc que durant un temps va estar en el punt de mira judicial arran dels casos de corrupció que es van investigar a les Balears.

Noticias relacionadas

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email


Quiero suscribirme