GRUPO PLAZA

per quart any consecutiu

L'Ajuntament crida a professionals i empreses per seleccionar la imatge de les Falles 2019

14/11/2018 - 

VALÈNCIA. La Regidoria de Cultura Festiva de l’Ajuntament de València ha llançat una convocatòria oberta a professionals del disseny i la il·lustració i a empreses del sector per a realitzar la imatge gràfica de les Falles de 2019.

El regidor de Cultura Festiva del consistori, Pere Fuset, ha destacat la consolidació d’esta «aposta per la professionalització en l’elaboració de la imatge amb què les Falles es presenten a tota la nostra ciutadania i al món sencer», en optar per una crida oberta al sector per quart any consecutiu. El pressupost tornarà a ser de 4.500 euros més IVA, una xifra a què ja es va arribar l’any passat en la convocatòria per a les Falles d’enguany i que suposava un increment del 12,5 per cent respecte al procediment obert en 2016 i d’un 50 per cent respecte al primer, el de la convocatòria d’ara fa tres anys.

Fuset ha posat en valor «el treball rigorós i professional que fan les associacions de professionals del disseny i la il·lustració», que, a més, tornaran a ser protagonistes no sols en les bases de la crida oberta sinó també en l’elecció del professional o l’empresa que acabarà dissenyant la imatge de les Falles de l’any que ve. Tres persones a proposta de l’ADCV, l’APIV i COMUNITAD formaran part del comité de selecció, a l’igual que Yinsen Studio, responsables de la imatge gràfica de les Falles d’enguany. Valoraran l’experiència dels diversos candidats i candidates en projectes semblants, la qualitat en treballs desenvolupats prèviament i l’originalitat i la creativitat en els resultats.

Fuset ha recordat que l’aposta per la professionalització de la imatge gràfica de festes com les Falles o la Gran Fira de València ja s'ha traduït en diversos premis en cartells com els fets per Ibán Ramón per a les Falles o els de Yinsen Studio per a la Gran Fira de València. El termini per a l’enviament de candidatures s’obrirà demà dijous, dia 15, i conclourà el pròxim 22 de novembre.

Noticias relacionadas

complementant a l’Exposició del Ninot

Falles de Cel·luloide, debats i visites guiades: aixi és la programació de ‘L’Indult del Foc’

Por  - 

El Museu Faller de València ha presentat el conjunt d’activitats culturals complementàries a l’Exposició del Ninot i que organitza en col·laboració amb la Junta Central Fallera. ‘L’Indult del Foc’ proposa tot un seguit d’activitats per ajudar a difondre el patrimoni cultural de les Falles en les seues vessants diverses. El regidor de Cultura Festiva de l’Ajuntament de València, Carlos Galiana, ha fet una crida a participar de tota esta programació que començarà el pròxim 15 de febrer

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email


Quiero suscribirme