GRUPO PLAZA

Del 27 al 30 de setembre

'L’Alqueria Blanca' continua la seua ruta per la Comunitat Valenciana

27/09/2021 - 

VALÈNCIA. Amb motiu de l’estrena de la nova temporada de L’Alqueria Blanca, la televisió pública valenciana, À Punt, ha dissenyat un recorregut per diferents localitats de la Comunitat Valenciana per a projectar, en primícia, el primer capítol de la nova temporada de la sèrie que s’emetrà a partir del diumenge 17 d’octubre per la televisió d’À Punt.

Del 27 al 30 de setembre, L’Alqueria Blanca farà la seua parada a Ontinyent, la Vall d’Uixó, Alacant i Borriana. En els actes, anomenats L’Alqueria Blanca en ruta, el veïnat de la localitat i dels voltats, a més de veure el capítol abans de l'emissió en televisió, tindran la possibilitat de conéixer alguns dels actors i actrius de la sèrie. A més, tots els assistents rebran un regal de record de la visita de L’Alqueria Blanca a la seua localitat. L’Alqueria Blanca en ruta començarà a les 19:00 hores, amb entrada gratuïta i fins a completar l’aforament. Tots els esdeveniments estan adaptats a les normatives sanitàries vigents. L’obertura de les portes serà a les 18:00 hores.

Aquesta vesprada, el Teatre Echegaray d’Ontinyent, amb una capacitat aproximada de 400 persones, serà acollirà la projecció del primer capítol de la nova temporada. Amb la col·laboració de l’Ajuntament, a l’acte participaran els actors Berna Llobell (Tio Pep), Joan Gadea (Don Joaquim) i Jacob Llopis (Santi). Dimarts 28, la parada de L’Alqueria Blanca serà a la Vall d’Uixó. L’acte organitzat per À Punt, amb la col·laboració de l’Ajuntament, tindrà lloc a la sala interior de l’Espai Cultural Palau Vivel. Pels jardins del palau s’instal·laran el photocall i altres elements promocionals en què els assistents es podran fer fotos. L’acte comptarà amb la participació de Jaime Linares (Narcís), Cristina Fernández (Conxeta) i Pep Ricart (López Campos).

Dimecres 29 serà el torn d'Alacant, al Teatre Arniches. Amb la col·laboració de l’Institut Valencià de Cultura, els assistents podran conéixer en primera persona els actors Elisa Lledó (Empar), Nelo Gómez (Xavi) i Jaime Linares (Narcís). Dijous 30, L’Alqueria Blanca visitarà Borriana. La preestrena a la capital de la Plana Baixa serà al Teatre Payà. Amb la col·laboració de l’Ajuntament, en l’acte participaran Jaime Linares (Narcís), Cristina Fernández (Conxeta) i Pep Ricart (López Campos).

Per a poder assistir-hi, cal fer reserva en el web o a Buraudio (c/ Escorredor, 58, a Borriana en el següent horari: dilluns d'11:00 a 13:00 h, dimarts de 10:00 a 13:00 h i dimecres de 17:00 a 19:00h). El mateix dia de la projecció, es podrà fer la reserva en les taquilles del teatre des de les 18:00 h. L’entrada és gratuïta i fins a completar-ne l'aforament. La setmana següent, L’Alqueria en ruta farà la seua parada a València, Crevillent, Altea, Alcoi i Gandia.Noticias relacionadas

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email


Quiero suscribirme