GRUPO PLAZA

Amb un concert en la Sala Rodrigo

L'alumnat del Conservatori Municipal José Iturbi torna al Palau de la Música

30/01/2024 - 

VALÈNCIA. L'alumnat del Conservatori Municipal José Iturbi tornarà a actuar en el Palau de la Música divendres que ve 2 de febrer, a les 19.30 hores. Concretament, una selecció de l'alumnat de 6é curs d'Ensenyaments Professionals d'este centre interpretarà un concert que se celebrarà a la Sala Rodrigo i constarà de dues parts, una primera dedicada al Romanticisme, i una segona al Barroc. Pel que respecta a l'entrada, esta serà lliure i gratuïta fins a completar l'aforament.

Amb esta actuació es reprenen els espectacles programats pel Palau de la Música en el marc del pla municipal impulsat per a potenciar i difondre les activitats del citat centre d'ensenyament musical de titularitat pública i per a promocionar a joves talents que estudien en ell.

Entre els autors inclosos en el programa d'este divendres, pensat per a tots els públics, figuren Granados, Vieuxtems, Wagner, Mendelssohn, Bach o Händel. Per a tancar el concert, actuarà la Camerata Conservatori Iturbi que, dirigida pel professor Francisco Lluch, interpretarà el Concert Grosso en Sol Major Op 6 nº1 de Corelli.

Noticias relacionadas

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email


Quiero suscribirme

Acceso accionistas

 


Accionistas