GRUPO PLAZA

AMB EL projecte ‘Carcasa’,

L'artista Leonor Serrano guanya la Beca DKV Dones per l'Art - Ajuntament de València 2023

5/10/2023 - 

VALÈNCIA. L'artista Leonor Serrano Rivas (Màlaga, 1986) ha obtingut la Beca ‘DKV Dones per l'Art’, convocada per l'Ajuntament de València i DKV Segurs. L'objectiu de la convocatòria, que ha celebrat enguany la seua segona edició, és fomentar l'ajuda a les dones artistes per a la producció de nova obra i el suport al conjunt d'artistes de la Col·lecció DKV, a través de la difusió de les seues obres en el marc d'una exposició a celebrar en les Reials Drassanes, espai expositiu dependent de la Delegació d'Acció Cultural, Patrimoni i Recursos Culturals de l'Ajuntament de València.

Després d'estudiar el més de mig centenar de projectes presentats, el jurat ha acordat per unanimitat concedir la beca a Leonor Serrano pel projecte ‘Carcasa’, del qual cal ressaltar l'adaptació de la proposta a les línies d'actuació plantejades per la convocatòria i la idoneïtat de la seua adequació a les Drassanes del Grau. A més, cal destacar la “bellesa plàstica” i els llenguatges innovadors en l'ús de materials i processos, així com el refinament del discurs argumentat.

El jurat estava integrat per Johanna Moreno, curadora d'art contemporani; Alicia Ventura, assessora i comissària de la Col·lecció DKV; Miguel García, director de Comunicació de DKV Seguros, Marta Patricia López, tècnica de Patrimoni Històric de l'Ajuntament de València i Juan Javier Martí, cap de secció de Museus i Monuments de l'Ajuntament de València. El tribunal ha volgut ressaltar la qualitat de les propostes presentades i ha manifestat el seu agraïment per la dedicació i l'esforç a totes les artistes participants. Amb l'obra que realitze l'artista guanyadora, se celebrarà una exposició en les Drassanes del Grau, acompanyada d'altres obres de la col·lecció DKV.

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email


Quiero suscribirme

Acceso accionistas

 


Accionistas