GRUPO PLAZA

en la plaça de La Mercè

L'artista Juan Poré prepara una intervenció de grans dimensions en Borriana

11/10/2023 - 

CASTELLÓ. L'alumnat i professorat del Centre Municipal dels Arts Rafel Martí de Viciana de Borriana celebrarà aquest pròxim dissabte 14 d'octubre l'activitat inaugural del nou curs. Per a l'ocasió, l'artista Juan Poré ha preparat una intervenció artística en la plaça de La Mercè (en el tram final del carrer Sant Pere Pasqual) en la qual quedarà plasmat l'adn del centre, on es conjuguen música, dansa, arts plàstiques i teatre.

Per a la cita, Poré ha dissenyat una imatge especial de grans dimensions en la qual el protagonisme el prenen les diferents arts que s'estudien en el centre. “Tinc molta il·lusió posada en aquest projecte i desitge que participen totes les persones a les quals els abellisca gaudir de l'activitat artística”, explica l'artista borrianenc. 

Així doncs, tot l'alumnat està citat en la plaça, de 10.00 a 13.00 hores, per a formar part de l'activitat i plasmar la seua vena artística en el llenç improvisat. El sòl de la plaça serà la base del dibuix i els guixos seran els pinzells amb els quals es farà realitat la imatge dissenyada expressament per a l'ocasió.

Amb tot, "el treball de Juan Poré mereix tot el nostre reconeixement ja que ha sigut capaç de captar l'essència del centre artístic i plasmar-la en una activitat col·laborativa en la qual tot el món puga ser protagonista”, apunta el regidor de Cultura, Jesús Albiol.

De la mateixa manera, des del Centre Municipal dels Arts, “solament tenim paraules d'agraïment cap a Juan Poré per la seua col·laboració i pel seu treball en pro de l'art”, explica la directora del centre, Ana Llopis. Cal esmentar que aquesta activitat està oberta a tothom, seguint així el propòsit de democratitzar l'art i fer-lo arribar a la ciutadania. Per tant, independentment de ser o no alumne del centre, qualsevol persona pot sumar-se i ajudar a pintar amb guix la ‘maxi imatge’.

A més, l'organtizació vol recalcar que l'activitat és segura per a tots els públics ja que el material que s'utilitzarà no és tòxic i compleix amb els estàndards establits. Així mateix, Juan Poré ha realitzat les proves pertinents per a garantir la seguretat de l'entorn i el respecte cap al paviment existent.

Per a amenitzar la jornada festiva i completar el disseny col·lectiu, diverses de les classes que s'imparteixen durant el dissabte en el centre es traslladaran al carrer. D'aquesta manera, els assistents podran descobrir algunes de les activitats artístiques que s'imparteixen en el centre.

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email


Quiero suscribirme

Acceso accionistas

 


Accionistas