Este sitio web hace uso de cookies con la finalidad de recopilar datos estadísticos anónimos de uso de la web, así como la mejora del funcionamiento y personalización de la experiencia de navegación del usuario. Política de Cookies Aceptar

GRUPO PLAZA

una gala distinta pels protocols sanitaris

'Las llamas del sol' i 'Dos mundos' els triomfadors de la XIV Edició de Cortocomenius

Els curtmetratges dirigits per Pepe Sapena i Iván Fernández de Córdoba triomfen també en les mencions

26/10/2020 - 

VALÈNCIA. Cortocomenius ha donat fi a una edició especial i diferent, i és que este 2020 ha fet que els protocols sanitaris hagen hagut d'estar presents en totes les activitats. Però com va dir al seu discurs Pau Romero, coordinador del festival, “tot i les circumstàncies actuals la cultura ha d'estar present, ja que durant el confinament ens va ajudar molt, hem de continuar fent cultura segura”.

Després de la projecció de la secció Oficial on els espectadors van vore deu curtmetratges a competició i on, de manera online, van triar el seu curtmetratge favorit, en este cas, Delirio de Pablo Bautitsta, el divendres s'han donat els premis als guanyadors.

Una gala presentada per Aràdia Moragues i Cristina Sanz, que va ser diferent, ja que sigui a porta tancada i va ser retransmesa online. Els guanyadors no estaven presents físicament, però tots enviaren vídeos d’agraïment i van fer una gala dinàmica que va arribar a tindre més de 200 persones connectades al directe a més de generar més de 1500 interaccions per Instagram.

Uns premis repartits tot i que Las llamas del sol de Pepe Sapena i Dos mundos d’Iván Fernández de Córdoba sigueren els grans triomfadors amb millor fotografia, guió per al de Pepe Sapena i millor actor, so i muntatge per al d’Iván Fernández de Córdoba. Una llista que completaren Luna Fulgencio com a millor actriu per Capricho i Mario Pina a millor banda sonora per Souvenir. 

Guanyadors

El premi a millor guió ha sigut per a Belén Sevillano i Angel Gascó-Coloma per Las llamas del sol. El de millor actor per a Abdelatif Hwidar per Dos mundos. El de millor actriu per a Luna Fulgencio per Capricho, el de millor fotografia per a Clara Ros i Patrick Knot per Las llamas del sol. El de millor muntatge per a Iván Fernández de Córdoba per Dos mundos. El de millor banda sonora per a Mario Pina per Souvenir. El de millor so per a Arturo Salom per Dos mundos. El de millor tècnic per a Aitana Aliaga i Sergio García per Jo, Júlia

El millor curtmetratge (votació públic) ha sigut Delirio de Pablo Bautista. El segón millor curtmetratge ha sigut Dos mundos, d’Iván Fernández de Córdoba.

Noticias relacionadas

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email