GRUPO PLAZA

7 de març

L'AVAV impulsa una trobada amb cinc professionals de la música i el cinema

2/03/2023 - 

VALÈNCIA. L'Acadèmia Valenciana de l'Audiovisual organitza una activitat per a posar en valor el treball de les dones compositores dins de la indústria audiovisual valenciana, una trobada que tindrà lloc en el Centre del Carme el dimarts 7 de març i que pretén convocar a professionals de l'audiovisual i de la composició musical en un espai per al networking i la creació de sinergies. El públic professional assistent podrà conversar i compartir experiències de la mà de Isabel Latorre, Marina Alcantud, Tere Nuñez, Sara Mansanet y Monty Peiró.

Isabel Latorre és multiinstrumentista i compositora valenciana guardonada en diferents certàmens, com en la IX edició dels Jerry Goldsmith Awards. El documental El Último Abrazo, per al qual Isabel va compondre part de la música, va estar nominat a un Goya en 2014. Latorre compta amb una àmplia trajectòria dins d'un llenguatge contemporani que no deixa de costat la tradició. Marina Alcantud és intèrpret, compositora, arreglista i lletrista. En la seua jove trajectòria ja compta amb haver participat en festivals com la Mar i Jazz, el Festival de Jazz de València, el Festival de Jazz de Sogorb, el Festival Etnomusic, MUV!, entre altres. En aquest àmbit, ha sigut la directora musical de la Gala dels Premis Carles Santos IV i V. L'any 2000, Tere Núñez entra com a músic acompanyant de Presuntos Implicados, participant posteriorment com a músic en els enregistraments i gires de diversos dels seus discos. En 2017 va editar el seu propi disc i és docent. Va ser l'encarregada de realitzar la música original de la pel·lícula Un blues para Teheran nominada als Premis Goya en 2022 com a millor pel·lícula documental.

Directora del Festival Internacional de Migmetratges de València La Cabina i delegada en el País Valencià de CIMA, Sara Mansanet va iniciar el seu desenvolupament professional en el sector audiovisual en 2011 en Cinema Jove com a regidora, ajudant de programació, producció i gestió de còpies d'aquest festival fins a 2017. Ha treballat en la producció d’obres audiovisuals o productora associada de la sèrie documental Terres de Cinema d'À Punt Mèdia. Monty Peiró canta i toca la guitarra en la banda Gran Quivira, en The Umbrellas i en Everlastrings i canta en The Backseats. Ha sigut cantant, compositora i instrumentista en diverses bandes conformades per dones. Ha col·laborat amb diversos músics i bandes tant en estudi com en directe.

Noticias relacionadas

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email


Quiero suscribirme