GRUPO PLAZA

al grau de castelló

Lendakaris Muertos, Pepet i Marieta o Machete En Boca: així queden els Concerts del Pinar 2022

16/03/2022 - 

CASTELLÓ. El cartell de la segona edició dels Concerts del Pinar 2022 es completa amb la incorporació de Lendakaris Muertos, Pepet i Marieta, Niña Coyote eta Chico Tornado, Machete En Boca, The Black Beat, Fakir I Kawa, Macondo DJ, El Goma, Youthical Vybz i Javi Kabra. Aquestes noves confirmacions acompanyen als grups que ja estan confirmats per al festival de l’estiu 2022 com ara Los Chikos del Maíz, Reincidentes, El Diluvi, The Tyets, Belako o Def con Dos, entre d’altres.

Per altra banda, el preu de l’abonament complet es manté a un total de 45 euros  per als 4 dies de festival, del 21 al 24 de juliol al Grau de Castelló. Amb les últimes incorporacions s’assaboreix un cartell que aposta per diferents estils com ara  el rock, el punk rock, rap,  trap i pop.

A més, d’acord amb la filosofia del festival per apostar per la cultura de proximitat i local, la programació també compta amb grups propis del territori valencià: El Diluvi, Annacrusa, Wombats Revenge, Los Chikos del Maíz, Machete en Boca, The Black Beat, Fakir I Kawak, Macondo DJ, El Goma, Youthical Vybz i Javi Kabra.

La regidora de Cultura, Verònica Ruiz, ha celebrat que "amb el cartell ja tancat podem dir que tindrem una gran festa amb música molt potent al Grau aquest estiu". L'edil Ruiz ha insistit en què Castelló vibrarà amb quatre dies de festival amb grups, artistes i estils molt variats que passen "des del rock i el pop a gèneres com el rap i el trap, i des de grups emergents fins a altres ja consolidats, i també un gran ventall amb marca valenciana".

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email


Quiero suscribirme