GRUPO PLAZA

Del 9 al 12 d'octubre

Les arts de carrer omplin el Parc Central 

8/10/2021 - 

VALÈNCIA. El Parc Central de València es convertirà del dissabte 9 al dimarts 12 d'octubre en un gran escenari d’Arts de Carrer del Mediterrani. Mostra Viva estrena aquest emblemàtic jardí en el centre de la ciutat com a gran seu d'activitats culturals, en aquest cas, d'espectacles vinculats al mestissatge dels diversos llenguatges escènics i artístics.

Arts de Carrer torna d'aquesta manera i en gran a la presencialitat de l'espectador enfront del món de la cultura en viu. De la mà de nou companyies i d'espectacles per a tots els públics en els quals es mescla l'humor, la tendresa, els jocs malabars, les acrobàcies o el pur circ d'una manera dinàmica i atractiva. El circ modern i contemporani de la companyia Estela Esplugues obrirà el dissabte 9 d'octubre el cicle amb Acircándonos, un espectacle que uneix elegància, passió i risc i en el qual els artistes recorren a diferents disciplines circenses. La companyia Mur prendrà el relleu amb l'espectacle DETUATU el mateix dia a les 19.30h amb un viatge a la introspecció de les nostres relacions personals. La Gala Cirqueras tancarà la jornada a les 22.00h amb un espectacle en format de cabaret feminista, resultat de la primera Trobada de Dones Cirqueres de la Comunitat Valenciana, organitzada pel festival Valencirc.

Arts de Carrer continuarà la seua programació el diumenge 10 d'octubre amb la companyia Edu Manazas i l'espectacle Fuera de Stock a les 17.30h, seguida de la Compagnia Elefanti i la seua Gala de Circ. Fuera de Stock va rebre el premi del Festival Internacional de Teatre de Setúbal 2020. El dilluns 11 d'octubre, en sessió de vesprada i nit, arribarà el torn de les produccions de Lucas Ruiz i la companyia Jimena Cavallett. En la primera d'elles, REC.ON(STRUCCIÓN), dos acròbates en clau d'humor s'embarquen en un viatge de transformació personal que acaba alterant l'espai escènic entre equilibris. D’altra banda, MECHA SHOW YOU ens acosta a un particular programa de televisió, així com a un personatge disposat a entregar la seua vida per l'alegria universal.

Spinish Circ i Dinamic amb els seus espectacles Peus Dalt i Kibbo, respectivament, acomiadaran el cicle el dimarts 12 d'octubre. En Peus Dalt, cinc personatges únics utilitzen el circ, el teatre, el moviment i la veu com a llenguatges per a relacionar-se amb l'objectiu de sobrepassar a l'individu i eixir de l'anonimat. Kibbo és un viatge a la imaginació i als somnis, capaç de crear un paradís màgic ple de personatges fantàstics que semblen vindre dels somnis.

Noticias relacionadas

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email


Quiero suscribirme

Acceso accionistas

 


Accionistas