GRUPO PLAZA

literatura en valencià

'Les boles del drac', el llibre de Bromera més venut a la 53a Fira del Llibre

7/05/2018 - 

VALÈNCIA. Les boles del drac, de Vicent Marco i Raúl Salazar, ha sigut l’obra més venuda a la 53a Fira del Llibre de València entre les novetats editorials de Bromera. Es tracta d’un homenatge en clau d’humor a la generació de lectors nascuda entre els anys 70 i els 90, aquells que van créixer amb el Canal 9 de Son Goku i Joan Monleón. Els autors van presentar el llibre a la Fira el passat 1 de maig i han pogut dedicar l’obra als nombrosos lectors que s’han acostat a conéixer-los a les diverses casetes de llibreries en què han signat al llarg d’aquesta edició de la Fira del Llibre.
 
Entre les obres dirigides al públic adult, també cal destacar la novel·la El cas dels homes tatuats, d’Elvira Andrés i Manel Joan i Arinyó, Premi Isabel de Villena de Narrativa, una novel·la negra trepidant que va captivar molts assistents a la Fira.

Foto: EVA MÁÑEZ

Quant a les obres destinades a un públic juvenil i infantil, L’infinit a les teues mansd’Enric Senabre, va ser un dels títols més demanats a la caseta de Bromera, juntament amb les dues aventures de Fani Grande; Empar, fallera major infantil i Empar i Jaume el Primet. Aquests títols, destinats a acostar als lectors problemàtiques actuals, l’addicció a les noves tecnologies en el cas del d’Enric Senabre i l’assetjament escolar en el cas de la novetat de Fani Grande, van tindre molt bona acollida entre els lectors joves.
 
Els àlbums il·lustrats també han tingut un paper molt destacat en la Fira del Llibre. Els títols de Rocio Bonilla –especialment Germans!, el seu nou èxit, però també clàssics com De quin color són els besos?– van ser alguns dels preferits dels lectors més menuts (tant en valencià com en castellà), que també es van enamorar d’El pirata Pataxula i el tresor de Gamerús. Aquest nou treball d’Albert Bertomeu i Empar Bou, un llibre-CD que inclou un joc de cartes, és una nova aventura del popular pirata Pataxula que tot i haver arribat a la Fira en l’últim cap de setmana, s’ha fet un lloc ràpidament entre els títols més venuts d’aquesta 53a Fira del Llibre.

Per últim, pel que fa a altres segells del Grup Bromera, desde l'editorial fan especial menció a La dona pèl-roja, l’última novel·la del Nobel Orhan Pamuk, publicada a Més Llibres, que va ser una de les novetats més venudes del grup editorial, i també a l’àlbum il·lustrat Mamá, editat en castellà en Algar i que s’ha convertit en un dels regals més cobejats per a celebrar el Dia de la Mare.

Noticias relacionadas

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email


Quiero suscribirme

Acceso accionistas

 


Accionistas