GRUPO PLAZA

 fins al 22 de març

Les Drassanes acullen una mostra amb les obres més destacades del Premi Senyera 2022

Les Drassanes del Grau exhibixen des de hui les obres més destacades del Premi Senyera d'Arts Visuals 2022, en una mostra que estarà oberta al públic fins el pròxim dia 22 de març. Les persones que vulguen visitar esta mostra podran fer-ho en horari de dimarts a dissabte, de 10.00 a 14.00 i de 15.00 a 19.00 hores; i els diumenges, de 10.00 a 14.00 hores. L'entrada és lliure.

24/02/2023 - 

VALÈNCIA. Tal com va assenyalar en el seu moment el jurat de l'edició 2022, l'obra “Nunca iràs a Roma”, de Jiménez Landa, destaca “per la seua capacitat per a formalitzar conceptes eteris i immaterials, així com pel fet que es tracta d'una obra participativa, oberta a la intervenció de l'espectador, i fins i tot pel seu caràcter irònic i l'humor que transmet de cara a un incert futur possible”. La regidora de Patrimoni i Recursos Culturals, Glòria Tello, ha recordat que el Premi Senyera d'Arts Visuals és “una de les convocatòries artístiques de major trajectòria de l'Estat”. Compta amb una dotació econòmica de 12.000 euros a una única obra, i està obert a artistes de qualsevol procedència, sense limitació quant a la tècnica expressiva.

En els últims anys, esta convocatòria ha anat experimentat un notable increment de participació, “i ha anat atraient la presència d'artistes de sòlida trajectòria en el panorama actual, però també uns altres emergents, la qual cosa indica el bon estat actual de l'art espanyol”, ha subratllat Tello. La regidora Glòria Tello ha valorat la convocatòria, un any més, d'este premi d'art, “dirigit a estimular i promoure la carrera professional d'artistes del nostre territori, la qual cosa constituix una aposta per la cultura de la nostra terra”. El premi, ha continuat, “atén les reivindicacions de diferents grups artístics i és un dels premis de més tradició i renom del panorama artístic espanyol, i amb una dotació econòmica molt considerable" ha dit Glòria Tello.

Obres

Nunca irás a Roma, de l'artista Fermín Jiménez Landa

•“The act of seeing with no eyes”, de Ana Císcar Cebriá;  

Elogi de l’energia neta, de J.A. Orts Ruiz

Big_love_data, de Marta Negre Guillén     

•El tiempo suspendido TSPA1, de Carlos Sebastiá Ortega

En la pell de…, de Mónica del Rey Jordà

Copper pipe II, de Silvia Márquez Lerin 

•Matriarcado, de E.E. Monleón Pradas

Stranger attractor, de Johnson Oliver 

•Sin título, de Cremades Millá

•12+1. Las formas que emergen, de Miguel Ponce Díaz

•Paisaje en sección, de Agustín Serisuelo

•El verso encontrado, de J. Tornero Sanchis.

Statenent, de C. Ros Gabarda

The alchemical body, de A. Moreno Caplliure

•Los príncipes azules destiñen y las princesas quieren escapar, de L. Oliver Oria 

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email


Quiero suscribirme