GRUPO PLAZA

comença el 7 de juliol

Les neorevetles del Festival de la Cançó del Grau tornen tots els divendres de juliol a Las Naves

12/06/2017 - 

VALÈNCIA. La proposta musical de Las Naves, el Festival de la Cançó del Grau torna per tercer any als seus patis els divendres de juliol per a acollir l'edició 2017. Es tracta d'una iniciativa organitzada per la Asociació Cultural València Pensa que substitueix al Projecte Matraz del Grau i l'objectiu és reivindicar la tradició festivalera pròpia de les costes del Mediterrani.

La programació comença el divendres 7 de juliol amb l'actuació de Nacho Pereda i Los Chatarreros del Amor, que s'han convertit en una de les bandes més representatives de la ciutat de València. Una fusió de la cançó d'autor amb el reggae, la rumba i altres músiques del món que es val de contrabaixos, flautes i percussions. Las Víctimas Civiles presentaran el dia 14 de juliol el seu primer disc '40 años de éxitos del posfranquismo español'. Es presenten a si mateixos com "el primer grup de la història de la música-en-valencià que canta en castellà" i la seua música és una mescla de rock, punk i experimentació.

 Com bonus del Festival de la Cançó del Grau, el diumenge 16 de juliol també hi haurà concert amb el cantant de folk Bonnie 'Prince' Billy & Bitchin Bajas. Will Oldham, que canta i compon sota l'àlies Bonnie 'Prince' Billy, porta un quart de segle embarcat en un viatge pels mons del indie-folk i el cinema independent. Bitchin Bajas van començar en 2010 com el projecte paral·lel en solitari de Cooper Crain, guitarrista dels herois krautrockers de Chicago Cave. Des de llavors ha sumat a Dan Quinlivan i Rob Frye cridant l'atenció d'un públic internacional gràcies a una extensa discografia en segells de la reputació de Bathetic, Permanent, Hands In The Dark o Drag City.

El divendres 21 de juliol, el músic, escriptor, poeta i dibuixant Julio Bustamante arribarà a Las Naves per a mostrar la seua particular música. Una proposta amb clares influències de la música popular mediterrània, folk, francesa i italiana amb toc rumbero.

El Festival de la Cançó del Grau s'acomiadarà per enguany el divendres 28 de juliol amb l'actuació de Mireia Vives i Borja Penalba. Presentaran el seu primer disc conjunt 'L’amor fora de mapa', on posen música a 14 poemes del llibre de l'escriptor Roc Casagran. Boleros i melodies pop per a amplificar les paraules.


Noticias relacionadas

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email


Quiero suscribirme

Acceso accionistas

 


Accionistas