Hoy es 20 de julio
GRUPO PLAZA

Agenda

L'Escorxador i La Nau 3 de Ribes proposen un estiu de cultura i participació ciutadana

4/07/2024 - 

VALÈNIA. L’Escorxador del Cabanyal ofereix una programació cultural participativa i veïnal per al mes de juliol. Així, diumenge, 7 de juliol, a les 21 hores, el veïnat del Cabanyal-Canyamelar gaudirà de la projecció de l’obra de teatre I tornarem a sopar al carrer, una gravació que recull el procés de creació d’un muntatge teatral sobre la vida del barri. A més de la projecció, hi haurà sopar de pa i porta al pati del centre cultural. 

Dimarts, 9 de juliol, a les 19:30 hores, hi haurà una xarrada sobre els efectes de la turistificació en la salut del veïnat mentre que dimecres, 10 de juliol, a les 20 hores, es presentarà en públic el videoclip Jukita de Pequeño Mulo i Charlie Milf. 

Dijous, 11 de juliol, a les 20 hores, Pi McCarthy Trio oferirà un concert que abasta gèneres musicals tan distints com el jazz, el pop, el dub, el world music i el folklore. 

Dissabte, 13 de juliol, a les 11 hores, hi haurà una visita guiada a l’Escorxador, que analitzarà la seua arquitectura. Per als que prefereixen les visites teatralitzades, dijous 25 de juliol, a les 20 hores, l’actriu Merce Tienda submergirà els visitants en la història del centre. 

El centre cultural del Cabanyal també oferirà diverses activitats relacionades amb els jocs. Així, hi haurà jocs de taula a la fresca tots els dimarts de vesprada llevat de 9 de juliol, i taller de jocs al carrer dimecres, dia 17, a les 11:30 hores. 

Dijous, 18 de juliol, a les 20 hores, hi haurà un monòleg teatral mentre que divendres 19, a la mateixa hora, l’artista Ona Nua oferirà un concert a partir de poemes de San Juan de la Cruz i Vicent Andrés Estellés mentre que divendres, 26 de juliol, a les 21 hores, s’oferirà cine a la fresca amb la projecció del documental The last tourist.  

Els amants de la lectura també tenen el seu espai al centre cultural de l’Escorxador. Durant els mesos d’estiu està obert el concurs de relats i microrelats sota el títol “Aquell estiu al Cabanyal-Canyamelar”. Fins a l’1 de setembre podeu enviar els relats, en castellà o valencià, al correu [email protected]. La programació tanca fins a setembre amb el taller de lectura “Què llegim este estiu?” que tindrà lloc el 31 de juliol, a les 20 hores. 

La Nau 3 de Ribes

Per la seua banda, el Centre Cultural de La Nau 3 de Ribes, al Parc Central, presenta una programació estival amb dinosaures, teixidores i cine per a tots els públics. Així, dijous, 4 de juliol, a les 17 hores, tindrà lloc Pareidòlia, un espectacle de teatre-dansa que barreja ciència, ball i arts escèniques, un laboratori científic i escènic i d’entrada gratuïta per a tots els públics. 

Els amants del cine tenen diverses cites a la nau del Parc Central durant el mes de juliol. Dimecres, 10 de juliol, es projectarà Els fills del capità Grant. El dia 17, la pel.lícula és Viatge fantàstic, el dia 24, D.A.R.Y.L i el dia 31 de juliol, Rebel·lió a la granja. Totes les pel·lícules es projectaran a les 19 hores i l’entrada és lliure fins a completar aforament. 

Divendres, 12 de juliol, s’oferirà un concert didàctic per a famílies per part de la companyia Versonautas. Dissabte, 20 de juliol, el centre cultural convida a participar en un mural col·lectiu dibuixat sobre vidre, un vidre que vol reproduir la vegetació del mateix Parc Central. 

Els que prefereixen treballar amb teixits, la Nau 3 de Ribes té diverses activitats al voltant de la cosida. Dijous 18, a les 18 hores, se celebrarà un taller d’iniciació al teixit circular per aprendre a muntar punts, teixir en circular i les diferències amb un teixit pla. Dos dies després, el dia 20 de juliol, tindrà lloc una trobada de teixidores organitzada per Tarongetaknitters, una associació de teixidores de València que organitza trobades per compartir tècniques i experiències. 

I la programació de juliol acaba dimarts, 30 de juliol, amb un laboratori familiar d’actuació amb dinosaures mecànics. L’activitat és gratuïta però cal reservar.

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email


Quiero suscribirme

Acceso accionistas

 


Accionistas