GRUPO PLAZA

vinculada al programa d’À Punt

L’Etno presenta l'exposició 'Tresors amb història'

24/03/2022 - 

VALÈNCIA. L’ETNO, Museu Valencià d’Etnologia presenta l’exposició “Tresors amb història”, una mostra vinculada al programa d’À Punt. Amb este projecte, l’equip de L’ETNO ha volgut aprofundir en la importància de la cultura material, de les coses que ens envolten, en tant que contenidors de memòria i elements capaços de reflectir identitat, personal o col·lectiva. 

Una nina, un patinet, un ram de Setmana Santa, una falç i una soqueta, una bicicleta, un catre que va fer el iaio mentre estava a la presó en la postguerra, cartes i fotografies d’algú que va viure els horrors de les guerres del segle XX... Estos i molts altres objectes fins a contar-ne cent són els tresors que el programa ‘Tresors amb història’ d’À Punt, ens ha donat l’oportunitat de descobrir.

L’exposició permet posar damunt de la taula la vàlua que certes coses, certs objectes, representen per a determinades persones i les seues famílies, i alhora buscar la connexió amb el context històric i cultural del poble valencià. La exposició ha estat presentada este matí pel diputat de Cultura, Xavier Rius; el director de l’ETNO, Francesc Tamarit; el director de l’Institut Valencià de Cultura, Abel Guarinos; i el cap de programes d’À Punt Mèdia, Borja Flors.

Noticias relacionadas

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email


Quiero suscribirme