Este sitio web hace uso de cookies con la finalidad de recopilar datos estadísticos anónimos de uso de la web, así como la mejora del funcionamiento y personalización de la experiencia de navegación del usuario. Política de Cookies Aceptar

Hoy es 3 de marzo y se habla de vacuna covid-19 MERCADONA MASCARILLAS coronavirus
GRUPO PLAZA

programa en clau de jazz

L’Orquestra de València estableix sinergies entre el festival ‘Serenates’ i el XXIII Festival Jazz València

L’Orquestra interpretarà un programa en clau de jazz, dirigit per Beatriz Fernández, amb Óscar Oliver i Rubén Simeó 

1/07/2019 - 

VALÈNCIA. L’Orquestra de València torna demà dimarts, dia 2 de juliol, a participar en el Festival estiuenc Serenates, que té lloc al Claustre del Centre Cultural La Nau a les 22:30 hores, i que està organitzat per la Universitat de València i l’Institut Valencià de Cultura. En aquesta ocasió interpretarà un "espectacular" programa en clau de jazz, establint sinergies amb el XXIII Festival Jazz València, ja que també està programat dins del Festival que organitza el Palau de la Música de València. 

D’aquesta manera i amb la direcció de la titular de l’Orquestra Filharmònica de la Universitat, Beatriz Fernández, es podrà escoltar la cèlebre Rhapsody in blue de George Gershwin, que interpretarà el pianista Óscar Oliver, l’obertura An outdoor d’Aaron Copland, Girl Crazy (Rose) també de Gershwin i l’espectacular Concert per a trompeta núm. 2 d’Arturo Sandoval, que serà interpretat pel brillant concertista Rubén Simeó. A més, 16 músics joves de l’Orquestra Filharmònica de la Universitat compartiran faristols amb els professors de l’OV.

Un concert que a més, tornarà a tindre un important vessant social, ja que amb un preu simbòlic de només 3 €, els diners recaptats es destinaran a l’ONG sense ànim de lucre Galgos 112, que treballa amb la finalitat de contribuir al reconeixement dels gossos llebrers i podencs com a animals de companya, enfront de la sobreexplotació i maltractament que pateixen com a gossos de caça.   

Al llarg de la trajectòria de l’Orquestra de València en el festival Serenates, s’han estrenat moltes obres o s’han retrobat després de segles d’oblit en els diversos arxius musicals valencians. A més, molts grups valencians han estrenat artísticament en aquest escenari, perquè el festival s’ha convertit en una bona plataforma per a la promoció i la difusió d’un dels millors i majors béns culturals valencians: la música.

Noticias relacionadas

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email