GRUPO PLAZA

el próximo 7 de noviembre

Maria Arnal i Marcel Bagés s'acomiaden de València al Teatre Olympia 

29/10/2018 - 

VALÈNCIA. Maria Arnal i Marcel Bagés tanquen la seua gira a València el proper 7 de novembre al Teatre Olympia. Ho faràn amb una ficada en escena especial i sorpreses
pels seus seguidors. Un any i mig de gira amb més de cent cinquanta concerts a una desena de països, com els Estats Units, Rússia, França,Portugal, Regne Unit, Marroc, Bulgària, Kazakhstan i la seva primera incursió a l’Amèrica Llatina amb estrenes a Asunción (Paraguai) i Lima (Perú).

A més de l’aplaudiment unànime al seu pas per festivals com Primavera Sound, Bilbao BBK Live, Noroeste o Veranos de la Villa, el duo establert a Barcelona ha sigut reconegut pel seu primer treball 45 cerebros y un corazón amb una dotzena de guardons, entre ells, 4 Premios MIN de la Música Independiente, el Premi Ciutat de Barcelona i el Premi Altaveu. En definitiva, un any i mig de somni per demostrar que l’autoria encaixa perfectament en el seu projecte de continuació de la cadena de transmissió de la música popular.

El duo tanca naixí el cicle de concerts a València que tan bona resposta han obtingut sempre que han visitat la ciutat, guanyant seguidors a cada cita, des dels primers concerts al Teatre El Musical del Cabanyal-Canyamalear, passant per La Rambleta, els festival Pops Marítims a Las Naves o el She’s The Fest, tots amb el mateix èxit de convocatòria i ressò als mitjans de comunicació i xarxes socials.

Noticias relacionadas

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email


Quiero suscribirme