GRUPO PLAZA

FESTIVAL DE POESIA A VALÈNCIA

Mr. Perfume, Carlos Salem o Niño de Elche són algunes de les veus de la 6a edició de VOCIFERIO

2/06/2017 - 

VALÈNCIA. El Festival de Poesia oral i escènica de València, VOCIFERIO 2017 tindrà lloc des de dijous 15 fins diumenge 18 de juny. Una novetat d'aquesta edició són els actes de presentació que es duran a terme el cap de setmana anterior, entre dijous 8 i diumenge 11. Aquest Festival poètic ha estat organitzat per Raúl Lago (Carme Teatre) i David Transhumante.

La 6a edició comptarà amb diverses activitats programades com: exposicions, actuacions de diferents estils, concerts, actes d'agermanament, lectures, paelles de germanor gentilesa d'Arròs Dacsa o vermuts poètics... Una altra novetat per aquest any és el Premi Granet d'Or, que serà per al millor poema que integre la paraula 'arròs'. VOCIFERIO 2017 estarà integrat tant per veus locals, com de veus nacionals amb projecció internacional. Alguns d'ells són: Mr. Perfume, Carlos Salem, Pedro Pastor, Las víctimas civils, Niño de Elche o Nora Norman.

La festa de presentació será a la Sala 16 Toneladas, el dijous 8, a les 19:00 hores. La Festa de la Paraula tindrà lloc a la Biblioteca Pública de València el divendres 9, a les 19:00 hores i la Poetry Slam Party serà a l'esplanada del IVAM el diumenge 11 a les 12:00 hores.

La imatge d'enguany ve definida per l'estudi de disseny Bombes Unides que dirigix Boke Bazán. Consistix en un sonet, compost cal·ligràficament amb els noms dels artistes que participen en el Festival, que simula una bandera. A més l'espot d'esta edició ha sigut realitzat per la productora valenciana Sistema del Solar, responsables de la web sèrie Cabanyal Z.Noticias relacionadas

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email


Quiero suscribirme

Acceso accionistas

 


Accionistas