GRUPO PLAZA

nou equip directiu

Cristina Abril, nova presidenta de l'associació de productors AVAPI

10/12/2020 - 

VALÈNCIA. El proppassat dia 7 de desembre del 2020 la Associació Valenciana de Productors Independents (AVAPI) va concloure el procés d'eleccions amb la votació i aprovació per part de la Assemblea de Socis del nou equip directiu, que és el següent: la presidenta és Cristina Abril (Saó Produccions), i Vicent Monsonís (Stanbrook Films) com a vicepresident i Batiste Miguel (Docu Producciones).

El secretari i tresorer és Fausto Atienza (Mediterraneo Media Entertainment). Finalment, els vocals són Òscar Corrons  (NOP Films), Nacho Navarro (Espai de No Ficció), Álvaro Olavarría (Ukemotion) i Antonio Mansilla (Mediterraneo Media Entertainment).  

"Des de AVAPI seguirem treballant per millorar les condicions que ens afectan com a sector audiovisual Valencià. Seguirem apostant per una política cultural que de forma eficaç façi costat a les Empreses Culturals de la Comunitat Valenciana. Volem uns Mitjans Públics de Comunicació que actúen com un veritable motor del Sector Audiovisual Valencià" explica l'associació en un comunicat.

Noticias relacionadas

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email