GRUPO PLAZA

exposen les seues obres en el BD Comic Strip Festival de Brussel·les

Núria Tamarit, Laura Pérez i César Sebastián arriben a la capital del còmic

En el pavelló internacional, els assistents podran gaudir del talent valencià gràcies a l'exposició De València à Bruxelles: Traces de liberté

3/09/2023 - 

VALÈNCIA. Del 8 al 10 de setembre, la capital belga acull una nova edició d'un dels esdeveniments més importants del món dedicat al nové art: el BD Comic Strip Festival, que en la passada edició va reunir més de 50.000 visitants. Durant tot el cap de setmana, artistes, editorials i centres culturals es donaran cita en un mateix espai per a mostrar el seu enorme potencial creatiu. 

La mostra ha estat ideada i dissenyada pel CEVEX Espai Valencià a Bèlgica (EVB) i compta amb el suport de l'Instituto Cervantes de Brussel·les i de les Conselleries de Participació i Cultura de la Generalitat. "Per a nosaltres és un privilegi enorme contribuir a visibilitzar el treball dels nostres artistes en un festival tan rellevant en l'àmbit mundial", apunten des de l'Espai. De València à Bruxelles: Traces de liberté està dividida en dues parts i té la llibertat com a fil conductor. En el primer tram del recorregut, el visitant descobrirà la història del còmic en la Comunitat Valenciana, des de la fi de la dictadura fins a l'any 2015. La línia de temps -realitzada en valencià amb traduccions al castellà, francés, anglés i neerlandés- inclou moments tan rellevants com el naixement de la revista Camacuc o la publicació d'Arrugues, que li va valer a Paco Roca el Premi Nacional de Còmic en 2008.

La segona part de la mostra recull més d'una desena d'obres dels artistes Núria Tamarit, Laura Pérez i César Sebastián en les quals reflexionen sobre la llibertat i la seua manera d'interpretar-la. A més, els il·lustradors estaran presents en la fira per a inaugurar l'exposició. Des de l'Espai asseguren que tenen moltes ganes de veure el resultat final en un esdeveniment tan important per a Brussel·les: "hem treballat durant moltes hores en el disseny d'aquesta exposició, esperem que la nostra passió es transmeta també als visitants".

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email


Quiero suscribirme

Acceso accionistas

 


Accionistas